Page 1Page 1Fill 1Group 4Page 1Page 1Group 2Fill 1Fill 1Fill 1Page 1Page 1Page 1 instagram_icon
De Pizzabakkers

De Pizzabakkers x Pop-up picknick in het Westerpark Amsterdam

De Pizzabakkers staan bekend om hun pizza, pasta en natuurlijk prosecco. Als ze niet werken aan hun gerechten dan verzinnen zij wel wat te doen als het opeens zo’n 25 graden wordt. Zo gaan zij een pop-up picknick organiseren in het Westerpark Amsterdam.

Wie zijn De Pizzabakkers?

De Pizzabakkers slaan hun slag in Nederland, met ruim 30 vestigingen door heel het land is er altijd wel een Pizzabakker bij jou in de buurt. Ambachtelijk pizza’s worden bereid in hun ovens en de deeg wordt elke dag weer vers gemaakt. De zorgvuldige gekozen ingrediënten zorgen ervoor dat jouw smaakpupillen zich weer verwend voelen. Bij De Pizzabakkers serveren ze Romeinse pizza’s dat zijn pizza’s die knapperig zijn en lekker krokant. Zo zijn de pizza’s nog eens sneller klaar dan wat je gewend bent, win-win dus.

De Pizzabakkers x Picknick Westerpark Amsterdam

Zaterdag 18 juni om 16:00 uur in het Westerpark Amsterdam heeft De Pizzabakkers iets speciaal in petto. Dan organiseren zij namelijk een picknick met drankjes, hapjes, muziek en natuurlijk pizza’s. Kom je gezellig mee dan krijg je van hun een glaasje prosecco. Het belooft mooi weer te worden dus kom langs voor een praatje en bubbles.

Word jij nieuwe franchisenemer van De Pizzabakkers?

Ben jij helemaal weg van pizza’s en spreekt het concept van De Pizzabakkers jou aan? Vraag dan nu geheel vrijblijvend de franchisebrochure aan en kijk wat jouw mogelijkheden zijn voor het openen van een eigen De Pizzabakkers vestiging.

Ben jij ondernemend ingesteld en wil jij je eigen De Pizzabakkers vestiging openen?

Laat je gegevens hieronder achter en ontvang vrijblijvend de franchisebrochure voor meer informatie.

Ja, ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy verklaring

Gerelateerde HF-updates

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!