Page 1Page 1Fill 1Group 4Page 1Page 1Group 2Fill 1Fill 1Fill 1Page 1Page 1Page 1 instagram_icon
Fat Phill's

Diverse franchisekansen bij Fat Phill's

Passie voor eten en de lekkerste Amerikaanse burgers en sandwiches, dat is waar Fat Phill’s voor staat. Fat Phill’s is een Amerikaans concept en staat bekend om hun gerechten gemaakt van verse producten.

Fat Phill’s concept

Het concept van Fat Phill’s is geïnspireerd op de Amerikaanse keuken. De oprichter van Fat Phill’s heeft tijdens zijn reis in Amerika verschillende deli’s en burgertenten bezocht. Tijdens dit bezoek zag hij veel gerechten en producten die in Nederland niet te krijgen zijn. Toen ontstond het idee om een echte Amerikaanse burgerrestaurant te beginnen in Nederland.

Ondernemerskansen

Fat Phill’s is een uniek concept in Nederland. Fat Phill’s is gevestigd in onder andere Almere, Amsterdam en Den Haag en wil haar concept verder uitbreiden. Zij zijn op zoek naar enthousiaste ondernemers die een eigen vestiging willen openen. Als franchisenemer word je intensief begeleid en ondersteund door de franchisegever. Je maakt deel uit van een professioneel en succesvol franchisesysteem. Fat Phill’s biedt franchisenemers uitgebreide begeleiding in de opstartfase en daarna.

Word jij de nieuwe franchisenemer van Fat Phill’s?

Zie jij jezelf wel een eigen Fat Phill’s vestiging openen? Heb jij passie voor food en wil je je gasten verwennen met de meest heerlijke gerechten? Vraag dan vrijblijvend de franchisebrochure van Fat Phill’s aan!

Zou jij jouw eigen Fat Phill's vestiging willen openen?

Laat dan hieronder jouw gegevens achter en ontvang geheel vrijblijvend de franchisebrochure. (Let op: het kan zijn dat de brochure in jouw spam terecht komt)

Ja, ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy verklaring

Gerelateerde HF-updates

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!