Page 1Page 1Fill 1Group 4Page 1Page 1Group 2Fill 1Fill 1Fill 1Page 1Page 1Page 1 instagram_icon
Doppio Espresso Franchise

Doppio Espresso opent zijn deuren in Cappelle aan den IJsel

Espressobarketen Doppio Espresso heeft in Capelle aan den IJssel haar nieuwste vestiging geopend. De espressobar is gevestigd in het winkelcentrum De Koperwiek en versterkt hiermee het horeca-aanbod in het recent vernieuwde winkelcentrum.

Binnen waan je jezelf in Milaan, met de Kees van der Westen espressomachine, de gezellige zitjes en de grote sfeerbeelden van typisch Italiaanse landschappen aan de muur. De koffiezaak biedt een welkome onderbreking tijdens een dagje shoppen, en is de perfecte uitvalbasis om te genieten van een lekkere lunch met collega’s of om met vrienden af te spreken onder het genot een Italiaanse aperitivo.

Voor wie onder het genot van een goede koffie zijn e-mail willen checken of een plek zoekt voor een zakelijke lunch beschikt Doppio Espresso over voldoende werkplekken en gratis WiFi. Door de diverse zitjes wordt het woonkamergevoel gecreëerd, die perfect zijn om bij te kletsen onder het genot van een espresso, cappuccino of een van de specials. Kortom, bij Doppio kun je binnen stappen om bij te kletsen, te genieten, tot rust te komen of te werken.

Ondernemers Ruud en Daniël de Clercq beginnen onder de franchisevlag van Doppio een trendy, strak, maar sfeervol vormgegeven zaak met als doel mensen zich bijzonder laten voelen. Ruud, Daniël en hun team hebben elke dag als doel mensen blij maken en met een goed gevoel huiswaarts laten gaan. Ze willen graag iets extra’s doen voor de buurtbewoners, een leuke plek creëren waar mensen graag bij elkaar komen en genieten van al het lekkers wat zij te bieden hebben.
Doppio Capelle is 7 dagen per week geopend en iedereen is vanaf heden van harte welkom bij Doppio voor koffie, thee, ontbijt, lunch en lekkers. En om kennis te maken met Ruud, Daniël en hun team natuurlijk.

Vraag hier vrijblijvend een franchisebrochure aan!

Gerelateerde HF-updates

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!