Page 1Page 1Fill 1Group 4Page 1Page 1Group 2Fill 1Fill 1Fill 1Page 1Page 1Page 1 instagram_icon

Doppio Espresso trakteert app gebruikers op een reis naar Milaan

De Mijn Doppio App is in september 2018 al gelanceerd. Gasten van Doppio Espresso vestigingen door heel Nederland kunnen met de app sparen voor gratis koffie, patisserie, lunch en het ultieme spaardoel is de reis naar Milaan. In 2019 is het zover, de eerste gasten hebben 5000 punten bij elkaar gespaard.

Over de Doppio Espresso franchiseformule

De oorsprong van franchiseformule Doppio Espresso ligt in Italië. In 2007 opende het bedrijf haar eerste vestiging. Al snel veroverde Doppio Espresso de harten van talloze koffieliefhebbers met als gevolg de overwinning in de Nationale Koffietest in 2008. Inmiddels heeft Doppio Espresso meerdere vestigingen en nu dus zelfs een app! Doppio Espresso is niet alleen een Italiaanse naam, maar heeft ook sterke banden met het land. Bij het bezoek van een vestiging laat Doppio haar gasten graag ‘een momentje in Milaan’ ervaren. En nu kregen de gasten een kans om dit gevoel in real life te beleven en te genieten van de Italiaanse koffiecultuur.

Doppio Espresso geeft een reis weg

De trouwe gast van Doppio Espresso Hilversum én winnares van de reis komt dagelijks met haar partner en/of zakelijke relaties naar Doppio en is niet in de verleiding gekomen tussentijds punten in te leveren voor een gratis koffie, maar heeft vanaf het begin trouw doorgespaard voor de trip naar Milaan. Franchisenemer Raymond Post mocht de gelukkige spaarder op reis sturen.

Franchiseformule Doppio Espresso geeft reis weg

Doppio geeft in totaal twee stedentrips naar Milaan weg in de Mijn Doppio App. Inmiddels is ook de tweede winnaar bekend. Een Doppio Espresso fan uit Groningen is met enige regelmaat in de vestiging in Groningen te vinden en heeft het indrukwekkende aantal van 5000 punten bij elkaar gespaard. Ook hij mag binnenkort genieten van een reisje naar Milaan.

Spaarders mogen binnenkort nieuwe spaardoelen in de Mijn Doppio App verwachten. De app is gratis te downloaden in de App Store en via Google Play.

Een eigen koffiezaak openen

Doppio Espresso blijft innoveren en groeien. Wil jij hier ook deel van uitmaken? Dat kan! Doppio Espresso is op zoek naar franchisenemers die een eigen vestiging willen openen! Vraag geheel vrijblijvend de franchisebrochure aan voor meer informatie.

Ben jij een echte horecaliefhebber met oog voor perfectie? Heb jij een passie voor koffie en ondernemen?

Dan zijn wij op zoek naar jou! Geïnteresseerd? Vul hieronder jouw gegevens in en dan ontvang je een franchisebrochure.

Ja, ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy verklaring

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!