Page 1Page 1Fill 1Group 4Page 1Page 1Group 2Fill 1Fill 1Fill 1Page 1Page 1Page 1 instagram_icon
eazie

eazie geeft ook dit jaar meer dan 15000 gezonde maaltijden aan eerstejaarsstudenten

Als de betaalbare healthy foodketen van Nederland maakt eazie goed en gezond eten voor iedereen makkelijk bereikbaar. Van poké bowls, salads, wraps, wok meals, smoothies en meer, je kunt het zelf samenstellen. Geheel in lijn met deze visie heeft eazie, net als afgelopen jaren rond de start van het nieuwe studiejaar een bijzondere actie gevoerd om studenten te helpen met gezond eten.

Zo heeft eazie ook dit jaar in vijf grote steden van Nederland meer dan 15.000 nieuwe studenten voorzien van een heerlijke gezonde maaltijd, boordevol groenten en laag in calorieën.
Ook hebben 60.000 studenten 6 euro korting ontvangen die ze bij eazie kunnen gebruiken om zelf een heerlijke healthy maaltijd te halen.

Oprichter Huang van eazie: ‘ik ben ontzettend trots dat we al jaren deze actie doen en onze steentje bijdragen om de studenten gezonder te laten eten. De nieuwe studenten maken natuurlijk ook op een joyful manier kennis met eazie daardoor wordt direct een voorkeurspositie gecreëerd rondom ons merk.

In 2019 groeit eazie door van 21 vestigingen richting 30 vestigingen. Het grootste deel hiervan ligt al vast. De overige zijn in een ver gevorderd stadium. Ben jij ondernemend

Wil jij franchisenemer worden bij eazie? eazie zoekt nog franchisenemers in Enschede, Eindhoven, Breda en Den Bosch! Klik hier voor meer informatie!

Gerelateerde HF-updates

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!