Page 1Page 1Fill 1Group 4Page 1Page 1Group 2Fill 1Fill 1Fill 1Page 1Page 1Page 1 instagram_icon
eazie

eazie Alphen a/d Rijn binnenkort geopend

Binnenkort opent eazie haar nieuwe vestiging in Alphen aan den Rijn. De nieuwe vestiging van het wokrestaurant eazie is te vinden in het voormalige pand van CoolCat in de Pieter Doelmanstraat.

eazie formule

eazie is een Aziatisch restaurant met zo’n 25 vestigingen. Er zijn filialen in onder meer Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Utrecht. Bij eazie kan je terecht voor snelle wokgerechten, wraps, salades en poké bowls.

Nieuwe eazie vestiging

Het centrum van Alphen aan den Rijn krijgt er een nieuw restaurant bij. De nieuwe eazie vestiging komt in het voormalige pand van CoolCat in de Pieter Doelmanstraat. eazie zal gebruik maken van twee derde deel van het oude CoolCat-pand.
“Dit voegt echt iets toe aan het aanbod. eazie zal vooral jongeren aanspreken en is helemaal van deze tijd. Het is het gezonde alternatief van de McDonald’s.” zegt makelaar Jan van Ekris.

eazie franchise

Open jij jouw eigen eazie?

Droom jij van het hebben van een eigen healthy wokrestaurant en wil jij je aansluiten bij het toffe concept van eazie? Dat kan! Vraag geheel vrijblijvend de franchisebrochure aan.

Is het hebben van een eigen healthy fastfood concept iets voor jou?

Laat dan jouw gegevens hieronder achter en ontvang vrijblijvend de franchisebrochure van eazie. (Let op: het kan zijn dat de brochure in jouw spam terecht komt)

Ja, ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy verklaring

Gerelateerde HF-updates

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!