Page 1Page 1Fill 1Group 4Page 1Page 1Group 2Fill 1Fill 1Fill 1Page 1Page 1Page 1 instagram_icon
eazie

eazie daagt haar klanten uit met Fitness Challenge

eazie gelooft erin dat je fit voelen begint met een gezonde levensstijl. Dit is iets waar zij met hun healthy foodconcept al sterk in uitblinken, maar recentelijk is eazie begonnen met de #eaziefitchallenge.

eazie Fit Challenge

Met de campagne #eaziefitchallenge probeert eazie haar klanten te stimuleren om meer te bewegen. Zij geloven dat voldoende bewegen even belangrijk is als gezond eten om een goede en gezonde levensstijl te leven. Klanten en andere sociale media gebruikers worden uitgenodigd hun eigen uitdagingen te publiceren met de hashtag #eaziefitchallenge. Voorbeelden van deze uitdagingen zijn een bepaalde afstand hardlopen of een PR in gewichtheffen behalen.
Alle uitdagers die de #eaziefitchallenge hashtag gebruiken, ontvangen een cadeaubon t.w.v. 2,- te besteden bij eazie. De meest originele challenge wint een jaar lang gratis bootcamp bij het Bootcamp Team.

Over de eazie franchise

eazie serveert frisse salades, smaakvolle wraps, vitaminerijke smoothies en verrassende rijst- en noedelmaaltijden rechtstreeks uit de wok. Alle ingrediënten van eazie zijn van de beste kwaliteit en worden dagvers aangeleverd door nauwkeurig geselecteerde leveranciers. Wil jij franchisenemer worden bij eazie? Vraag dan via het onderstaande formulier de franchisebrochure aan.

Zit jij vol ondernemersambitie? Wil je gaan franchisen met het healthy fastfood concept van eazie en de Nederlandse markt veroveren?

Laat hieronder jouw gegevens achter en ontvang vrijblijvend de franchisebrochure. (Let op: het kan zijn dat de brochure in jouw spam box terecht komt)

Ja, ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy verklaring

Gerelateerde HF-updates

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!