Page 1Page 1Fill 1Group 4Page 1Page 1Group 2Fill 1Fill 1Fill 1Page 1Page 1Page 1 instagram_icon
eazie

eazie healthy specials

eazie is hét healthy fastfood concept waar je je dagelijkse portie vitamines kunt krijgen.

eazie
eazie serveert frisse salades, smaakvolle wraps, vitaminerijke smoothies en verrassende rijst- en noedelmaaltijden rechtstreeks uit de wok. Alle ingrediënten van eazie zijn van de beste kwaliteit en worden dagvers aangeleverd door nauwkeurig geselecteerde leveranciers. De formule is snel, gezond, multicultureel en heeft een goede prijs/kwaliteitverhouding.

eazie healthy specials
eazie is hét healthy fastfood concept waar je je dagelijkse portie vitamines kunt krijgen. Eazie heeft in samenwerking dit samengesteld door Naomi Brinkmans, sportdiëtiste bij o.a. de KNVB! Waar veel mensen mee worstelen, is de vraag wat je nu precies moet eten om persoonlijke doelen te bereiken. Hier willen zij de gasten graag bij helpen. Zij hebben Naomi Brinkmans – dé expert op dit vakgebied en als sportdiëtiste o.a. werkzaam bij de KNVB – gevraagd om voor de meest voorkomende doelen een gerecht samen te stellen die met elke hap helpt om jouw persoonlijke doel te bereiken; eazie healthy specials.

Open jij jouw eigen eazie?

Droom jij van het hebben van een eigen healthy wokrestaurant en wil jij je aansluiten bij het toffe concept van eazie? Dat kan! Vraag geheel vrijblijvend de franchisebrochure aan.

Is het hebben van een eigen healthy fastfood concept iets voor jou?

Laat dan jouw gegevens hieronder achter en ontvang vrijblijvend de franchisebrochure van eazie. (Let op: het kan zijn dat de brochure in jouw spam terecht komt)

Ja, ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy verklaring

Gerelateerde HF-updates

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!