Page 1Page 1Fill 1Group 4Page 1Page 1Group 2Fill 1Fill 1Fill 1Page 1Page 1Page 1 instagram_icon
eazie

eazie onthult het geheim achter hun heerlijke ijsjes

eazie neemt ons mee in het verhaal achter hun ijsjes. Jordy Both vertelt vol trots over hoe zijn Opa Gebo Gelato ooit is begonnen én hoe het ijs met verse ingrediënten wordt bereid.

Over eazie

eazie is een van de grootste en snelgroeiende healthy food ketens van Nederland! Samen maken zij het voor iedereen makkelijk om op zijn of haar eigen manier te genieten van lekker én gezond eten. Van de lekkerste poké bowls, verse wokmaaltijden bomvol groenten en gezonde wraps tot vitaminerijke smoothies. Jouw gasten kiezen hun favoriete gerechten uit het menu of gaan voor create your own. Vlees, vis, vegan, glutenvrij, halal, eiwitrijk of caloriearm alles is mogelijk en wordt á la minute bereid met de meest verse ingrediënten en heerlijke asian flavours.

Het geheim achter eazie’s ijsjes

Het verhaal over de ambachtelijke ijs vindt zijn oorsprong 70 jaar terug in de tijd. Dit was wanneer Piet Both begon met het ontwikkelen van het recept van zijn eigen ijs met de melk uit zijn eigen zaak. Piet ging met vol vertrouwen voor zijn ijsdroom en schreef het recept op. Dit was het begin van het familiebedrijf Gebo Gelato.

Het ijs wordt zoals de naam het zegt op ambachtelijke Italiaanse wijze bereid. Samen met Gebo Gelato heeft eazie unieke, eerlijke en heerlijke smaak combinaties ontworpen. Er wordt ook bewust gekeken naar het land van herkomst. Het is dus puur genieten deze zomer!

Eigen eazie vestiging

Spreekt het concept van eazie jou aan en wil jij meer weten over franchisen bij eazie? Vraag dan vrijblijvend de franchisebrochure aan!

Is het hebben van een eigen eazie jouw ambitie en spreekt het concept van eazie jou aan?

Laat die droom dan werkelijkheid worden! Vraag vrijblijvend de franchisebrochure aan voor meer informatie.

Ja, ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy verklaring

Gerelateerde HF-updates

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!