Page 1Page 1Fill 1Group 4Page 1Page 1Group 2Fill 1Fill 1Fill 1Page 1Page 1Page 1 instagram_icon
eazie

eazie opent binnenkort de 25e vestiging in Alphen aan den Rijn

De Aziatische keten eazie opent binnenkort de 25e vestiging in Alphen aan den Rijn. Door de horecasluiting zijn er vanzelfsprekend wel beperkingen.

eazie Alphen aan den Rijn

“Helaas kunnen we door de huidige coronamaatregelen het zitgedeelte van het restaurant nog niet openstellen, maar starten we met afhalen en bezorgen”, zegt Shunli Huang, medeoprichter van eazie. De nieuwe vestiging bevindt zich in het centrum van Alphen aan den Rijn, in het voormalige pand van Coolcat.

Aangescherpte maatregelen

Om gasten te blijven voorzien van versbereide maaltijden, is naar aanleiding van het coronavirus aangescherpte maatregelen doorgevoerd die zorgen voor maximale hygiëne en het vermijden van fysiek contact tussen gasten, medewerkers en de maaltijden. Bij het samenstellen, overhandigen in de vestigingen en het bezorgen van de maaltijden volgt eazie de adviezen van het RIVM strikt op en worden deze waar mogelijk aangescherpt.

Beste fastserviceformule van Nederland

eazie werd in 2004 opgericht met de missie om gezond eten voor iedereen toegankelijk te maken. Inmiddels beschikt de healthy food restaurantketen over 24 vestigingen. In 2019 werd de ‘healthy food restaurantketen’ door GfK in een onafhankelijk onderzoek onder duizenden consumenten verkozen tot ‘Beste Fastservice formule van Nederland’.

Eigen eazie vestiging openen?

Zie jij het voor je om je eigen eazie in de toekomst te openen? Vraag dan voor meer informatie de franchisebrochure van eazie aan.

Is het hebben van een eigen eazie vestiging iets voor jou?

Laat dan jouw gegevens hierachter en ontvang vrijblijvend de franchisebrochure van eazie. (Let op: het kan ook zo zijn dat de brochure in jouw spam terecht komt)

Ja, ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy verklaring

Gerelateerde HF-updates

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!