Page 1Page 1Fill 1Group 4Page 1Page 1Group 2Fill 1Fill 1Fill 1Page 1Page 1Page 1 instagram_icon
eazie

eazie over hun samenwerking met Fix Fisch

eazie is hét healthy fastfood concept waar je je dagelijkse portie vitamines kunt krijgen. eazie werkt samen met leveranciers die aansluiten bij de kernwaarden van eazie namelijk: duurzaamheid en kwaliteit. Een van die leveranciers is Fix Fisch.

Kennismaking met Fix Fisch

De succesvolle franchiseformule eazie wil hun klanten kennis laten maken met hun lekkere en gezonde trio van vis. Je kan de trio van vis toevoegen aan jouw eazie wok maaltijd. De trio van vis bevat zalm, heilbot en roodbaars uit Noorwegen. Heilbot en roodbaars zijn wilde vissen en zalm is een kweekvis. eazie heeft bewust voor een leverancier gekozen die duurzaamheid en kwaliteit op de eerste plek zet.

Millieu verantwoord ondernemen

eazie heeft gekozen voor een visleverancier die IFS food gecertificeerd is, het MSC en ASC keurmerk heeft en werkt volgens de HACCP. Dit houdt in dat Fix Fisch op een duurzame en verantwoorde manier verse vis levert. De invloed op het milieu is zo laag mogelijk daarnaast wordt er ook rekening gehouden met de visstanden.

Over Fix Fisch

Fix Fisch houdt rekening met het milieu. Het pand is speciaal ingericht zodat er geen energie verloren gaat. De koeling wordt gekoeld met een natuurlijk koelmiddel en genereerd ook de warmte in het kantoorgebouw waardoor er geen gas gebruikt hoeft te worden. Voor het transport van de vis worden busjes met zonnepanelen gebruikt die zorgen dat de vis koel en vers blijft tijdens het transport. Recycling speelt ook een belangrijke rol bij Fix Fisch, zo worden de overige stukjes vis verkocht en verwerkt in onder andere biogas en visolie.

Eigen eazie vestiging

Spreekt het concept van eazie jou aan en wil jij meer weten over franchisen bij eazie? Vraag dan vrijblijvend de franchisebrochure aan!

Zit jij vol ondernemersambitie? Wil je gaan franchisen met het healthy fastfood concept van eazie en de Nederlandse markt veroveren?

Zet dan nu de eerste stap en vraag dan vrijblijvend de franchisebrochure van eazie aan door hieronder je gegevens in te vullen! ( Let op: het kan zijn dat de brochure in jouw spam terecht komt)

Ja, ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy verklaring

Gerelateerde HF-updates

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!