Page 1Page 1Fill 1Group 4Page 1Page 1Group 2Fill 1Fill 1Fill 1Page 1Page 1Page 1 instagram_icon
eazie

eazie vestiging in Nijmegen is geopend

eazie is een van de grootste en snelgroeiende healthy food ketens van Nederland. Samen maken zij het voor iedereen makkelijk om op zijn of haar eigen manier te genieten van lekker en gezond eten.

Over eazie

eazie gelooft vanuit hun Aziatische roots dat gezond en lekker eten je happy maakt. Daarom willen zij het voor iedereen makkelijker maken om van healthy food te genieten. eazie heeft een uitgebreide menukaart, waardoor je op meerdere momenten van de dag kunt genieten van hun heerlijke gerechten en drankjes. Smaken verschillen en iedereen heeft andere ideeën over wat goed is. Vegan, glutenvrij, halal, eiwitrijk of caloriearm. Bij eazie kan het allemaal. De gezonde maaltijden geven je wat je nodig hebt op elk moment; of je nou gaat sporten, moet doorknallen, of juist wilt relaxen. De wok gerechten, wraps, salades en smoothies zijn op basis van verse ingrediënten en worden á la minute bereid.

eazie vestiging Nijmegen

De nieuwe vestiging van eazie is te vinden in het centrum van Nijmegen, aan de molenstraat 140. Dit is de 27e vestiging van eazie. Rob Wolfs, directeur eazie: “eazie zal in 2021 doorgroeien naar 30 vestigingen. Het consumentengedrag, maar ook de visie van steeds meer gemeenten om actief bezig te zijn met gezonde voeding is een ontwikkeling dat maakt dat het concept steeds relevanter wordt.’’ eazie wil deze groei doorzetten en is op zoek naar ondernemers die een eigen vestiging willen openen.

Een eigen eazie openen

Is het hebben van een eigen healthy food restaurant jouw ambitie en spreekt het concept jou aan? Vraag dan vrijblijvend de franchisebrochure aan voor meer informatie.

Zou jij ook een eigen eazie vestiging willen openen?

Laat je gegevens hieronder achter en ontvang vrijblijvend de franchisebrochure voor meer informatie.

Ja, ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy verklaring

Gerelateerde HF-updates

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!