Page 1Page 1Fill 1Group 4Page 1Page 1Group 2Fill 1Fill 1Fill 1Page 1Page 1Page 1 instagram_icon
eazie

eazie viert haar titel van beste fastservice formule van Nederland

De Asian flavours van eazie, wie kent ze tegenwoordig niet? Genoeg mensen kennen eazie, want zij is in een onderzoek onder duizenden consumenten verkozen tot 'Beste Fastservice restaurant van Nederland'! Om dit te vieren geeft eazie meer dan 4.500 cadeaus weg. Deze cadeaus variëren van een compleet verzorgd diner voor vier personen tot een gloednieuwe barbecue.

eazie franchise geeft 4.500 cadeaus weg!

Een bedankje voor iedereen die gestemd heeft op eazie!

Growth From Knowledge (GFK) Nederland, een onderzoeksbureau, heeft dit jaar een onafhankelijk onderzoek gedaan naar het beste fastservice restaurant van Nederland. Onder duizenden consumenten was de gezonde voedselketen eazie verkozen tot ‘Beste Fastservice restaurant van Nederland’. Deze uitslag werd in juni bekend gemaakt. Dit moet natuurlijk gevierd worden en wat is een betere manier om dit te vieren dan om geweldige prijzen weg te geven?

Om precies te zijn worden er 4.500 cadeaus op een unieke manier weggegeven. Op diverse plekken in Nederland zal er in een eazie vestiging een draairad staan. Om ervoor te zorgen dat iedereen gebruik kan maken van dit draairad, zal het rad iedere werkdag verplaatst worden naar een andere vestiging. Het eerste rad stond in Den Haag aan de Gedempte Gracht. Op het rad staan een tiental prijzen die verschillen van een compleet verzorgd diner voor vier personen tot een gloednieuwe BBQ! Alle bezoekers die iets kopen, worden in de gelegenheid gesteld om eenmaal aan het rad te draaien.

eazie Franchise

Je eigen eazie vestiging openen?

Wil jij je ook aansluiten bij het beste fastservice restaurant van Nederland? Dat is mogelijk! eazie is namelijk op zoek naar franchisenemers die hun eigen eazie vestiging willen openen. Vraag vrijblijvend de franchisebrochure van eazie aan door hieronder jouw gegevens achter te laten.

Open jij jouw eigen healthy food restaurantketen?

Vraag vrijblijvend de franchisebrochure van eazie aan. (Let op: het kan zijn dat de brochure in jouw spam terecht komt)

Ja, ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy verklaring

Gerelateerde HF-updates

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!