Page 1Page 1Fill 1Group 4Page 1Page 1Group 2Fill 1Fill 1Fill 1Page 1Page 1Page 1 instagram_icon
eazie

eazie wint populairste vegan gerecht

eazie’s Tikka Masala met vega chicken uitgeroepen tot populairste gerecht van de Vegetarische Restaurantweek 2020.

De Vegetarische Restaurantweek 2020.

9 t/m 15 maart was de Nationale Week Zonder Vlees . Als onderdeel van de Nationale Week Zonder Vlees vindt de Vegetarische Restaurantweek plaats. Een selectie van restaurants door heel Nederland hebben dan een speciaal vegetarisch aanbod voor lunch of diner. Ook streden restaurants om de titel ‘Populaire Vegetarische Gerecht’ van 2020. De Tikka Masala Vega Chicken van healthy food restaurant eazie is verkozen tot het populairste vegetarische gerecht.

Love the planet

eazie wil hun gasten zo veel mogelijk helpen bij het kiezen van een healthy lifestyle en zijn blij dat zij tegelijkertijd een steentje bij kunnen dragen aan het welzijn van onze planeet.
De Tikka Masala is dubbel prijswinnend: de saus is een prijswinnende saus, gecreëerd door een van de vele eazie-fans. Om het succes te vieren, is dit gerecht nog tot eind mei te bestellen of af te halen. eazie's motto blijft daarom nog even: love the planet, eat vega chicken!

eazie franchise

Open jij jouw eigen eazie?

Droom jij van het hebben van een eigen healthy wokrestaurant en wil jij je aansluiten bij het toffe concept van eazie? Dat kan! Vraag geheel vrijblijvend de franchisebrochure aan.

Is het hebben van een eigen healthy fastfood concept iets voor jou?

Laat dan jouw gegevens hieronder achter en ontvang vrijblijvend de franchisebrochure van eazie. (Let op: het kan zijn dat de brochure in jouw spam terecht komt)

Ja, ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy verklaring

Gerelateerde HF-updates

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!