Page 1Page 1Fill 1Group 4Page 1Page 1Group 2Fill 1Fill 1Fill 1Page 1Page 1Page 1 instagram_icon

Fat Phill’s bestaat 1 jaar en opent nieuwe vestiging

Een jaar geleden opende Fat Phill’s hun eerste vestiging, nu een jaar verder vieren ze hun 1-jarig bestaan met een nieuwe vestiging

Over de Fat Phill’s formule

Het concept van Fat Phill’s is geïnspireerd op de Amerikaanse keuken. Op het menu van Fat Phill’s staan originele, Amerikaanse gerechten gemaakt met onder andere heerlijk vlees met veel natuurlijke smaken. Naast diverse heerlijke burgers wordt het assortiment aangevuld met onder andere cheesy frites, sandwiches, verschillende heerlijke bijgerechten en milkshakes.

1-jarig bestaan en een nieuwe vestiging.

De oprichter van Fat Phill’s heeft tijdens zijn reis in Amerika verschillende deli’s en burgertenten bezocht. Tijdens dit bezoek zag hij veel gerechten en producten die in Nederland niet te krijgen zijn. Toen ontstond het idee om een echt Amerikaans burgerrestaurant te beginnen in Nederland. Inmiddels zijn zij een jaar verder. Fat Phill’s heeft een jaar geleden hun officiële opening gehouden in Amsterdam. Fat Phill’s ervaart het als een geweldige rit en wilt al hun trouwe klanten bedanken voor hun steun. Volgende week zetten ze hun spannende reis voort door een nieuwe vestiging te openen in Almere.

Word jij de nieuwe franchisenemer van Fat Phill’s

Heb jij passie voor food? En zie jij jezelf wel een eigen Fat Phill’s vestiging openen in de toekomst? Vraag dan vrijblijvend de franchisebrochure van Fat Phill’s aan voor meer informatie.

Ook een eigen Fat Phill's vestiging openen in toekomst?

Laat dan jouw gegevens hieronder achter en ontvang vrijblijvend de franchisebrochure van Fat Phill's. (Let op; het kan zijn dat de brochure in jouw spam terecht komt)

Ja, ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy verklaring

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!