Page 1Page 1Fill 1Group 4Page 1Page 1Group 2Fill 1Fill 1Fill 1Page 1Page 1Page 1 instagram_icon
Fat Phill's

Fat Phill’s breidt uit naar Den Haag en Rotterdam

Fat Phill's streeft naar drie nieuwe zaken per jaar waarvan twee in franchise en één in eigen beheer. Daarom breiden ze uit naar Den Haag en Rotterdam.

Fat Phill's opent nieuwe vestigingen

Hamburgerrestaurant Fat Phill's wil binnenkort de derde vestiging van Nederland openen. Na Amsterdam en Almere is het centrum van Den Haag de volgende plek waar de mensen kennis kunnen met de Amerikaanse deli. Daarna is Rotterdam aan de beurt. De eerste vesgtiging opende in april 2019 in het centrum van Amsterdam. Sinds mei 2020 heeft ook het centrum van Almere een Fat Phill’s.

Fat Phill’s wil zowel overdag als ’s nachts publiek trekken, en is daarom open van 11.00 uur tot soms wel 04.00 uur (in Amsterdam).

Fat Phill's Franchiseformule

Het concept van Fat Phill’s is geïnspireerd op de Amerikaanse keuken. De oprichter van Fat Phill’s heeft tijdens zijn reis in Amerika verschillende deli’s en burgertenten bezocht. Tijdens dit bezoek zag hij veel gerechten en producten die in Nederland niet te krijgen zijn.
Het menu bestaat voornamelijk uit dikke (fat) burgers die worden platgedrukt op de plaat en sandwiches, die net als in Amerika ‘subs’ worden genoemd. Verder is er een assortiment van verschillende soorten friet, waaronder Philly cheesesteak fries en de Buffalo fries.

Kwaliteit van Fat Phill's

De gerechten van Fat Phill’s worden met passie en liefde bereid. Om de beste service en kwaliteit te garanderen werkt Fat Phill’s alleen met de hoogste kwaliteit vlees afkomstig uit Nederland en vers van de boerderij. Daarom kunnen zij zeggen dat ze de beste burgers en sandwiches hebben met de beste ingrediënten.

Word jij de nieuwe franchisenemer van Fat Phill’s?

Zie jij jezelf wel een eigen Fat Phill’s vestiging openen? Heb jij passie voor food en wil je je gasten verwennen met de meeste heerlijke gerechten? Vraag dan vrijblijvend de franchisebrochure van Fat Phill’s aan door hieronder jouw gegevens achter te laten.

Ben jij ondernemend ingesteld en wil jij je eigen vestiging openen?

Vul hieronder jouw gegevens in en ontvang de vrijblijvend franchisebrochure van Fat Phill's.

Ja, ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy verklaring

Gerelateerde HF-updates

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!