Page 1Page 1Fill 1Group 4Page 1Page 1Group 2Fill 1Fill 1Fill 1Page 1Page 1Page 1 instagram_icon
SPAR

Franchisenemer Ronald over zijn succes bij SPAR

Ronald is sinds 2007 SPAR-ondernemer en runt zijn eigen winkel in een volksbuurt in Leiden. Hij was hiervoor supermarkt manager bij een andere keten. Toen vroeg SPAR hem om ondernemer te worden en zijn eigen SPAR supermarkt te openen.

Ondernemen bij SPAR

Als manager stuur je vooral aan. Als franchisenemer ben je met alle facetten bezig: met de medewerkers, klanten én de winkel. Dat is het voordeel van franchisen. Als franchisenemer bij de formule van SPAR, word je zelfstandig ondernemer en run je volledig je eigen bedrijf. Wie wil dat nou niet?

Franchisenemer Ronald vertelt meer over zijn ervaringen bij SPAR

“Ik ben dagelijks op de winkelvloer aanwezig en vind het prettig om de samenwerking met mijn medewerkers op te zoeken. Je staat er als ondernemer bij SPAR in ieder geval niet alleen voor, je wordt ontzorgd door de organisatie en hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden. Dat is prettig. De collega’s op het hoofdkantoor en in het distributiecentrum weten dat de winkels het visitekaartje zijn van de formule. Met mijn bedrijfsadviseur heb ik daarover regelmatig contact. Er wordt iets gedaan met problemen of ideeën vanaf de winkelvloer. De lijnen zijn kort, de directie weet wie hun ondernemers zijn. Dat is kenmerkend voor SPAR.”

Een eigen supermarkt openen

SPAR franchise

Jij kunt net als Ronald een eigen SPAR vestiging openen! Heb jij ervaring in de supermarktbranche en ben jij geïnteresseerd in het ondernemen met SPAR? Vraag dan voor meer informatie de franchisebrochure van SPAR hieronder aan.

Zie jij jezelf als de perfecte eigenaar van de volgende SPAR vestiging?

Vul dan direct hieronder uw gegevens in en ontvang direct de franchisebrochure! (Let op: het kan zijn dat de brochure in jouw spam terecht komt)

Ja, ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy verklaring

Gerelateerde HF-updates

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!