Page 1Page 1Fill 1Group 4Page 1Page 1Group 2Fill 1Fill 1Fill 1Page 1Page 1Page 1 instagram_icon
De Nationale Franchise Beurs 2024

Franchisenemer van het Jaar 2024: Nominatieronde start op maandag 3 juni

De organisatie van De Nationale Franchise Beurs is verheugd aan te kondigen dat ook dit jaar de Franchisenemer van het Jaar prijs wordt uitgereikt. De finale vindt plaats tijdens De Nationale Franchise Beurs op 11 en 12 oktober. Ben je een ambitieuze franchisenemer die deze eer wil winnen? Of ben je een franchisegever die vindt dat een van jouw franchisenemers dit verdient? Vanaf maandag 3 juni kun je je aanmelden voor de titel Franchisenemer van het Jaar 2024.

Aanmeldingsproces
In de maand juni kunnen nominaties worden ingediend. Na aanmelding krijgen de genomineerde franchisenemers instructies voor de volgende stappen, zoals het indienen van een motivatiebrief en enkele afbeeldingen. Alle genomineerden worden getoond op franchisebeurs.nl. Vanaf 1 juli moeten zij zoveel mogelijk stemmen verzamelen. De drie franchisenemers met de meeste stemmen gaan door naar de finale.

De Finale
De winnaar van de award wordt bepaald door drie factoren:

  1. Mysteryshoppers: De finalisten worden drie keer anoniem bezocht door mysteryshoppers van Secret View, die de volledige klantreis en service evalueren.
  2. De vakjury: De FranchiseAdviseur en Hallo Franchise vormen de vakjury en beoordelen de finalisten op financiële en operationele prestaties, marketing, lokale betrokkenheid en samenwerking met de franchisegever.
  3. Pitch: Tijdens de finale op 12 oktober geven de drie finalisten een korte pitch. Het publiek mag vervolgens stemmen op hun favoriet. De finalist met de meeste stemmen wint dit onderdeel.

De totale scores bepalen wie de titel Franchisenemer van het Jaar 2024 wint! De winnaar krijgt niet alleen een jaar lang deze prestigieuze titel, maar ook uitgebreide media-aandacht, een prachtige trofee en een welverdiend lang weekend weg naar een zonnige bestemming of een Europese stad ter waarde van €750.

Mis deze kans niet en schrijf je in vanaf 3 juni om deel te nemen!

De Nationale Franchisebeurs 2024 wordt georganiseerd door De Nationale Franchise Gids, De FranchiseAdviseur & Hallo Franchise.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!