Page 1Page 1Fill 1Group 4Page 1Page 1Group 2Fill 1Fill 1Fill 1Page 1Page 1Page 1 instagram_icon
Anne&Max Franchise

Ga mee met Anne&Max op reis naar Colombia!

Ga samen met Anne&Max en Avila Reizen op reis naar Colombia en bezoek de mooiste koffie-plekken van Colombia in de 'koffie-driehoek'. Maak kennis met de boeren die dit prachtige product produceren en proef de beste koffies op de koffieplantages.

Bij Anne&Max zijn we nauw betrokken bij alle producten die we op de kaart hebben staan en koffie in het bijzonder. Waar kan, bezoeken wij onze leveranciers om de samenwerking te versterken en de producten te verbeteren. In samenwerking met Avila Reizen ontwikkelden wij een koffiereis om ook onze gasten kennis te laten maken met de schoonheid van de koffiegebieden, de boeren en hun prachtige producten.

Wobbe van Zoelen, oprichter van Anne&Max, zal meegaan op deze reis om alles te kunnen vertellen over de koffie, de keuzes voor koffie en de visie van Anne&Max op de toekomst van koffie. Daarnaast zal Wobbe vertellen over zijn visie op duurzaam -en succesvol ondernemen in de horeca.

Deze reis naar Colombia staat in het teken van koffie in al zijn facetten, maar er is natuurlijk ook veel ruimte om dit bijzondere land te ontdekken én te ontspannen.
We gaan naar Bogota om de stad te leren kennen, maken kennis met de lokale koffietradities en bezoeken een aantal koffie hotspots in de stad.

Vervolgens vervangen wij de stad voor de bergen om de koffievelden, de koffieboeren en de koffiebessen te ontdekken. We bezoeken plantages in verschillende gebieden waarbij je alles leert over de koffieplanten en de verwerkingsmethodes. Hiernaast krijg je nog een koffiecurus, zodat je ook thuis de perfect koffie kan zetten. Na het bezoek aan de koffiegebieden verhuizen we naar de stad Cartagena om te genieten van de Caraïbische sfeer en te ontspannen, misschien is er zelfs tijd voor een koffiecocktail?

Interesse gekregen? Kijk voor meer informatie over deze mooie reis op:
https://www.avilareizen.nl/reizen/koffiereis-colombia-met-annemax

Anne&Max zou graag een 10 koffieboeken - Koffie Thuis willen weggeven. Bij interesse voor deze winactie graag contact opnemen met ninadeniseger@annemax.nl

Meer informatie over de franchisemogelijkheden bij Anne&Max? Klik hier.

Gerelateerde HF-updates

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!