Page 1Page 1Fill 1Group 4Page 1Page 1Group 2Fill 1Fill 1Fill 1Page 1Page 1Page 1 instagram_icon
30ml

Geniet thuis van het proefpakket Specialty Coffee van 30ml

Zin in een heerlijke en speciale koffie voor een lekker avondje op de bank? Nu kan je met het exclusieve proefpakket van 30ml, drie vers gebrande specialty koffies thuis proeven!

Over 30ml franchiseformule

30ml is gek op koffie en doordat zij hun eigen koffiebonen branden hebben zij volledige controle over de productie en smaak van de specialty coffee. Het team van 30ml bestaat namelijk uit experts op het gebied van koffie branden. Alleen koffiebonen uit de mooiste streken worden geselecteerd. De unieke smaaksensatie is terug te proeven in elke kop! De franchiseformule heeft één kernfilosofie die door hun aderen stroomt: een geweldige koffie belevenis gecombineerd met heerlijke ontbijtgerechten, huisgemaakte zoetigheden en verse sappen. Of je nu een klein gerecht wilt of iets vullends, gezonde drankjes of heerlijke traktaties, 30ml heeft het allemaal in huis. Op de uitgebreide kaart staan verschillende gerechten, zoals American pancakes, burrito’s en verschillende toasty’s.

30ml proefpakket Specialty Coffee

30ml presenteert nieuwe koffies met het exclusieve koffie proefpakket van 30ml. In het proefpakket zijn drie vers gebrande specialty koffies om thuis te proeven. De koffiebonen worden door de Coffee Roasters van 30ml gebrand in hun eigen branderij, zo hebben zij controle over het smaakprofiel van de koffie. Bij elke koffie wordt verteld waar de koffie vandaan komt, zodat je ook thuis het verhaal achter de koffie komt te weten.

Heb jij altijd al gedroomd van een eigen koffiezaak?

Wacht dan niet langer en bekijk de franchisemogelijkheden bij 30ml. Met de begeleiding en ondersteuning van de franchiseformule kan jij van je droom werkelijkheid maken. Vraag vrijblijvend de franchisebrochure aan voor meer informatie en wellicht open jij de volgende 3oml bij jou in de buurt.

Zou jij ook een eigen 30ml vestiging willen openen?

Laat je gegevens hieronder achter en ontvang vrijblijvend de franchisebrochure voor meer informatie.

Ja, ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy verklaring

Gerelateerde HF-updates

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!