Page 1Page 1Fill 1Group 4Page 1Page 1Group 2Fill 1Fill 1Fill 1Page 1Page 1Page 1 instagram_icon

GoHealth biedt hulp bij Fittest voor 65-plussers

Vrijdag 28 februari is er speciaal voor bewoners tussen 65 en 75 jaar uit de wijken Bolnes, Donkersloot en Slikkerveer een Fittest georganiseerd. De test vond dit jaar plaats in sporthal de Fakkel. GoHealth was bij dit leuke evenement aanwezig om de 65-plussers zorg en informatie te bieden. Zo konden de ouderen informatie over sporten krijgen en zich zelfs inschrijven bij GoHealth.

De Fittest

Deze zevende editie van de Fittest was net als andere jaren weer een groot succes. Vele deelnemers ondergingen de uitgebreide gezondheidstest. Deelnemers werden onder andere getest op lenigheid, kracht, uithoudingsvermogen, lengte, gewicht en bloeddruk. Bij afwijkende scores kon men terecht bij een arts. Dit was een arts van Het Doktershuis in Ridderkerk. Na afloop van de testen werden alle gegevens ingevuld in de computer en kregen de deelnemers een passend beweegadvies. "Een eenmalige test is natuurlijk leuk, maar structureel sporten/bewegen is natuurlijk veel belangrijker", daarom konden de deelnemers na de test zich oriënteren op de Beweegmarkt.

De Beweegmarkt

Op de Beweegmarkt stonden verschillende beweeg- en zorgaanbieders waar deelnemers zich konden oriënteren. GoHealth was een van deze beweeg- en zorgaanbieders en gaf de ouderen informatie over sporten en bewegen. Ook konden de ouderen zich nog inschrijven bij GoHealth om in de toekomst gezond en fit te blijven!

Je eigen GoHealth starten?

Ben jij geïntresseerd in je eigen GoHealth? Hecht jij waarde aan een gezonde lifestyle en heb jij passie voor bewegen? Vraag dan nu vrijblijvend de franchisebrochure aan!

Is het hebben van een eigen sportschool iets voor jou?

Laat dan jouw gegevens hieronder achter en ontvang vrijblijvend de franchisebrochure van GoHealth. (Let op het kan zijn dat de brochure in jouw spam terecht komt.)

Ja, ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy verklaring

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!