Page 1Page 1Fill 1Group 4Page 1Page 1Group 2Fill 1Fill 1Fill 1Page 1Page 1Page 1 instagram_icon

Gohealth opent haar deuren op 1 juli

Vanaf 1 juli heropent GoHealth haar deuren weer. Dat betekent dat er weer gewerkt kan worden aan meer vitaliteit, een hogere weerstand en gezonde leefstijl

GoHealth Franchise
Franchiseformule GoHealth gelooft dat regelmatig bewegen altijd bijdraagt aan een fitter gevoel, waarmee mensen meer genietend en ook gezonder zullen leven. GoHealth maakt dit dan ook voor iedereen, jong en oud, dik en dun, fit en minder fit, graag bereikbaar. Het stimuleren, motiveren en begeleiden van klanten naar een fitter gevoel en een gezondere leefstijl is dan ook GoHealth’s passie!

GoHealth opent haar deuren weer vanaf 1 juli
Vanaf 1 juli mogen de deuren van de GoHealth vestigingen weer open. Dit betekent dat er weer gewerkt kan worden aan een hogere weerstand, meer vitaliteit en een gezondere leefstijl.

Natuurlijk gaat het sporten in de GoHealth sportclubs volgens een zorgvuldig en goedgekeurd protocol. Alle clubs werken in kleine groepen en in ruimtes waar er voldoende afstand gehouden kan worden. Als je zelf extra maatregelen wil nemen kan je nog altijd een mondkapje en handschoenen meenemen.

Word franchisenemer bij GoHealth
Zie jij jezelf een eigen GoHealth vestiging openen in de toekomst? Vraag dan geheel vrijblijvend de franchisebrochure aan voor meer informatie

Heb jij interesse om je eigen GoHealth vestiging te starten in de toekomst?

Laat dan jou gegevens achter en ontvang vrijblijvend de franchisebrochure van GoHealth.

Ja, ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy verklaring

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!