Page 1Page 1Fill 1Group 4Page 1Page 1Group 2Fill 1Fill 1Fill 1Page 1Page 1Page 1 instagram_icon

GoHealth organiseert buitentrainingen

Door het coronavirus is GoHealth vooralsnog gesloten, maar de vooruitzichten zijn positief. Durende deze tijd kun je wel buiten sporten met GoHealth!

Over GoHealth
Franchiseformule GoHealth gelooft dat regelmatig bewegen altijd bijdraagt aan een fitter gevoel, waarmee mensen meer genietend en ook gezonder zullen leven. GoHealth maakt dit dan ook voor iedereen, jong en oud, fit en minder fit, graag bereikbaar. Het stimuleren, motiveren en begeleiden van klanten naar een fitter gevoel en een gezondere leefstijl is dan ook GoHealth’s passie!

Buitentrainingen van GoHealth
De meeste clubs begonnen 13 mei al met trainingen in de buitenlucht (GO!Outside). Dat mag inmiddels, maar ook de oefeningen op hun circuits zullen naar verwachting niet lang meer op zich laten wachten. De buitentrainingen zijn voor iedereen beschikbaar en worden aangepast op ieder niveau. Nederland moet weer vitaal worden en dat hebben ze in Den Haag inmiddels ook wel door.

Franchisen bij GoHealth?

GoHealth franchise is een mooi concept gefocust op mensen zichzelf goed te laten voelen. Sta jij hier helemaal achter en heb je ambitie om een eigen sportclub te openen in de toekomst? Dan is de GoHealth franchiseformule iets voor jij! Vraag voor meer informatie vrijblijvend de franchiseborchure van GoHealth aan.

Franchise bij GoHealth iets voor jou?

Laat dan jouw gegevens hieronder achter en ontvang vrijblijvend de franchisebrochure van GoHealth. (Let op het kan zijn dat de brochure in jouw spam terecht komt.)

Ja, ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy verklaring

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!