Page 1Page 1Fill 1Group 4Page 1Page 1Group 2Fill 1Fill 1Fill 1Page 1Page 1Page 1 instagram_icon
Anne&Max

Het eerste Anne&Max filiaal van 2019

In 2018 heeft Anne&Max drie vestigingen geopend, namelijk Den Haag Frederik Hendriklaan, Den Haag Fahrenheitstraat en Eindhoven de Kleine Berg. En het eerste filiaal van 2019 zal Anne&Max in Breda openen aan de Wilheminastraat! Dit wordt het veertiende filiaal voor de franchisegever!

Anne&Max is dé plek waar je onder het genot van een heerlijk kopje koffie, rustig de krant kunt lezen of even met wat vrienden bijpraat. De huiskamer in de stad, waar je je elk moment van de dag thuis voelt: daar staat dit concept bekend om. Deze fresh food en coffee café houdt 7 dagen per week haar deuren voor haar gasten open. Anne&Max werkt dan ook uitsluitend met verse, authentieke en gezonde producten, zodat alles wat lekker smaakt ook goed voelt.

Is het hebben van een eigen koffiezaak jouw ambitie en spreekt het concept van Anne&Max jou aan? Klik op de afbeelding en vraag vrijblijvend de franchisebrochure aan!

Gerelateerde HF-updates

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!