Page 1Page 1Fill 1Group 4Page 1Page 1Group 2Fill 1Fill 1Fill 1Page 1Page 1Page 1 instagram_icon
Vleeschmeester

Het nieuwe Vleeschmeester concept in Rotterdam

Bij Vleeschmeester kun je rekenen op goede kwaliteit en ambacht. Zij hebben een passie voor het slagersvak en dit is terug te zien in alle vestigingen van Vleeschmeester. De Vleeschmeester vestiging in Rotterdam is eindelijk verbouwd en geopend met een vernieuwd concept.

Over Vleeschmeester

Vleeschmeester is een slagerij waarvan je altijd kwaliteit kan verwachten. Al het vlees is in eigen beheer en komt van hun eigen vertrouwde slachthuizen, veehouders en mesters. Het vee van Vleeschmeester krijgt geen antibiotica of groeihormonen. Alle Vleeschmeester-producten zijn van onbesproken, hoge kwaliteit. Vleeschmeester verkoopt uitsluitend gecertificeerde en originele merken.

Het verbeterde concept

De Vleeschmeester vestiging in Rotterdam is helemaal verbouwd en heeft het nieuwe concept toegepast wat 20 september is ingegaan. Natuurlijk kan je er nog steeds terecht voor vlees van hoogstaande kwaliteit. Maar nu kan je ook een heerlijk broodje komen eten of een lekker wijntje komen drinken op het terras! Vleeschmeester is nu een slagerij en een horecazaak. Maar dit is niet het enige wat er veranderd is, je kan er vanaf nu ook zelf je vleeswaren afrekenen bij de zelfscankassa. Vleeschmeester is de enige slagerij waar je zelf kan afrekenen. Je staat nu zeker nooit lang te wachten bij de slager voor een goed stuk vlees!

Een eigen Vleeschmeester vestiging openen?

Spreekt het nieuwe concept van Vleeschmeester jou aan en zou je meer informatie willen? Vraag dan vrijblijvend de franchisebrochure aan voor meer informatie.

Zou jij ook een eigen Vleeschmeester vestiging willen openen?

Laat je gegevens hieronder achter en ontvang vrijblijvend de franchisebrochure voor meer informatie.

Ja, ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy verklaring

Gerelateerde HF-updates

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!