Het nieuwe Vleeschmeester concept in Rotterdam
Bij Vleeschmeester kun je rekenen op goede kwaliteit en ambacht. Zij hebben een passie voor het slagersvak en dit is terug te zien in alle vestigingen van Vleeschmeester. De Vleeschmeester vestiging in Rotterdam is eindelijk verbouwd en geopend met een vernieuwd concept.
Over Vleeschmeester
Vleeschmeester is een slagerij waarvan je altijd kwaliteit kan verwachten. Al het vlees is in eigen beheer en komt van hun eigen vertrouwde slachthuizen, veehouders en mesters. Het vee van Vleeschmeester krijgt geen antibiotica of groeihormonen. Alle Vleeschmeester-producten zijn van onbesproken, hoge kwaliteit. Vleeschmeester verkoopt uitsluitend gecertificeerde en originele merken.
Het verbeterde concept
De Vleeschmeester vestiging in Rotterdam is helemaal verbouwd en heeft het nieuwe concept toegepast wat 20 september is ingegaan. Natuurlijk kan je er nog steeds terecht voor vlees van hoogstaande kwaliteit. Maar nu kan je ook een heerlijk broodje komen eten of een lekker wijntje komen drinken op het terras! Vleeschmeester is nu een slagerij en een horecazaak. Maar dit is niet het enige wat er veranderd is, je kan er vanaf nu ook zelf je vleeswaren afrekenen bij de zelfscankassa. Vleeschmeester is de enige slagerij waar je zelf kan afrekenen. Je staat nu zeker nooit lang te wachten bij de slager voor een goed stuk vlees!
Een eigen Vleeschmeester vestiging openen?
Spreekt het nieuwe concept van Vleeschmeester jou aan en zou je meer informatie willen? Vraag dan vrijblijvend de franchisebrochure aan voor meer informatie.