Page 1Page 1Fill 1Group 4Page 1Page 1Group 2Fill 1Fill 1Fill 1Page 1Page 1Page 1 instagram_icon
SPAR

Het succes van franchisenemer Djordy bij SPAR city

In 2016 opende Djordy zijn eigen SPAR city winkel. Voorheen was Djordy teamleider bij een andere supermarktketen. Hij heeft de kans om een eigen SPAR city vestiging te openen met beide handen aangegrepen. Dit was voor hem een grote sprong vooruit. "Ik ben heel trots op mijn team en mijn winkel" zegt hij.

Ondernemen bij SPAR

Djordy werkt iedere dag met veel plezier aan een mooie, schone en klantvriendelijke stadswinkel. SPAR city store biedt onder meer een compleet en verfrissend to go-assortiment. Dus naast kwaliteit is snelheid heel belangrijk.
"Ik vind het belangrijk dat klanten graag bij ons binnenlopen en tevreden weer naar buiten gaan. Daarom ben ik zelf ook veel op de winkelvloer. Ik ga graag het gesprek aan met de klant en met mijn team. Daar leer ik écht heel veel van. Ik kom te weten wat er speelt bij de klanten en in de buurt. Daar speel ik op in." zegt hij. Zo verdedigt SPAR hun voorsprong in de stad!

Open jouw eigen supermarkt

SPAR franchise

Jij kunt net als Djordy een eigen SPAR vestiging openen! Heb jij ervaring in de supermarktbranche en ben jij geïnteresseerd in het ondernemen met SPAR? Vraag dan voor meer informatie hieronder de franchisebrochure van SPAR aan.

Zie jij jezelf als de perfecte eigenaar van de volgende SPAR vestiging?

Vul dan direct hieronder uw gegevens in en ontvang direct de franchisebrochure! (Let op: het kan zijn dat de brochure in jouw spam terecht komt)

Ja, ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy verklaring

Gerelateerde HF-updates

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!