Page 1Page 1Fill 1Group 4Page 1Page 1Group 2Fill 1Fill 1Fill 1Page 1Page 1Page 1 instagram_icon
SPAR

Het succes van Johan als franchisenemer bij SPAR

Johan loopt al bijna 20 jaar rond in de supermarktbranche en heeft onder meer ervaring opgedaan als bedrijfsleider. Toen hij hoorde van de ondernemerskans bij een SPAR in Otterloo, was hij geïnteresseerd.

Het succesverhaal van de franchisenemers

‘’De SPAR in Otterloo was dicht bij mijn huis, ik kende het marktgebied én ik was toe aan de volgende stap. Ondernemen.’’ Aldus Johan.

Samen met zijn vrouw Saron heeft hij de SPAR directie gesproken en de toen huidige ondernemer bezocht. Dat verbeterde het beeld van de organisatie. De winkel van Johan en Saron is toen compleet verbouwd en sluit fantastisch aan bij de wensen en behoefte van de klanten. Tijdens deze verbouwing stond SPAR open voor de inbreng van deze twee ondernemers.

Zo is de kassaopstelling aangepast en hebben de streekproducent op hun verzoek een prominente plek gekregen in de winkel. ‘’SPAR is dus niet stug’’ zeggen zij.

Ondernemen als franchisenemer bij SPAR

Als franchisenemer bij SPAR staat er sterke formule achter je, maar tegelijkertijd alle ruimte om zelf te ondernemen. ‘’Elk marktgebied heeft immers z’n eigen kleur, en wij kunnen dat als geen ander signaleren.’’ Aldus Johan.

Eigen SPAR franchise

Wil jij net als Johan en Saron een eigen SPAR supermarkt openen? Dat kan! Vraag voor meer informatie vrijblijvend de franchisebrochure aan.

Zie jij jezelf als de perfecte eigenaar van de volgende SPAR vestiging?

Vul dan direct hieronder uw gegevens in en ontvang direct de franchisebrochure! (Let op: het kan zijn dat de brochure in jouw spam terecht komt)

Ja, ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy verklaring

Gerelateerde HF-updates

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!