Page 1Page 1Fill 1Group 4Page 1Page 1Group 2Fill 1Fill 1Fill 1Page 1Page 1Page 1 instagram_icon
Anne&Max

Het succesverhaal van franchisenemers Bob & Marian Vuijk - Anne&Max

Anne&Max franchise - Het succesverhaal van franchisenemers Bob & Marian Vuijk

Anne&Max franchise

Bob en Marian hebben 5 jaar geleden het roer helemaal omgegooid en zijn totaal iets anders gaan doen. Zij wilden hun hart gaan volgen en hebben uiteindelijk in 2016 een eigen Anne&Max vestiging geopend. “5 jaar geleden hebben we bedacht om het roer helemaal om te gooien en zijn toen heel goed gaan nadenken over hoe we dat wilden vormgeven. Hoe ziet gastvrijheid voor ons eruit en waar manifesteert zich dat dan in?” We houden onwijs van gastvrijheid. Gasten bezig houden, gasten het naar hun zin maken”, vult Marian Bob aan. “We hadden er al eerder aan gedacht om ons aan te sluiten als franchisenemer bij een formule en zijn daarom verschillende formules gaan bekijken en onderzoeken. Hoe is hun gastvrijheid? Hoe worden hun normen en waarden ingevuld? Dat zijn zaken die wij erg belangrijk vinden”, aldus Bob. “Daarbij hadden we bij Anne&Max meteen het gevoel dat we daar thuiskwamen”, vult Marian aan. “Anne&Max paste precies bij onze beeldvorming.”

Thuiskomen bij Anne&Max

“Anne&Max voelt als een plek waar je thuiskomt. Dat is ook waar de formule voor staat; Huiskamer in de stad. Alles wat wij belangrijk vinden in het openen van een eigen horecazaak, vonden wij terug in de Anne&Max formule. Dat maakte de keuze voor ons ook zeer gemakkelijk om een eigen Anne&Max vestiging te openen”, aldus Bob.

Ondersteuning vanuit Anne&Max

“Het prettige aan franchise is, dat je zelfstandig ondernemer bent, maar toch kan terugvallen op een goed werkende motor”, vertelt Bob. “Gastvrijheid is voor ons heel belangrijk en wij vonden het prettig om ons daarom aan te sluiten bij een krachtige formule waar gastvrijheid hoog in het vaandel staat. Zo hebben we bijvoorbeeld hulp gekregen bij het opstarten van de vestiging en is de winkel helemaal ingericht naar de visie van de franchisegever. Daarnaast worden we ondersteund met diverse marketingactiviteiten.”

Zouden jullie achteraf gezien dingen anders hebben aangepakt?
“Nou, we zijn er ontzettend enthousiast ingestapt en dat is ook goed natuurlijk, maar ik zou wel kritischer kijken waar je mee aan de slag gaat”, begint Bob. We hadden natuurlijk geen horeca ervaring, maar door vallen en opstaan hebben we onwijs veel geleerd en hebben we nu veel meer ervaring als toen.

Rooskleurige toekomst
Bob en Marian willen voorlopig nog even doorgaan met waar zij nu mee bezig zijn. Zo vertellen ze dat ze nog lang niet zijn waar ze willen zijn, omdat ze zeker weten dat er nog veel meer in zit.

Een eigen Anne&Max vestiging openen?

Wil jij net als Bob en Marian een eigen Anne&Max franchisevestiging openen? Anne&Max wil haar formule verder uitbreiden in diverse steden in Nederland. Sta jij open om gasten de ultieme gastvrijheid te bieden en wil je meer weten over het ondernemerschap bij Anne&Max? Laat dan hieronder jouw gegevens achter en vraag vrijblijvend de franchisebrochure van Anne&Max aan.

Wil jij net als Bob en Marian een eigen Anne&Max vestiging openen?

Laat hieronder jouw gegevens achter en ontvang vrijblijvend de franchisebrochure. (Let op: het kan zijn dat de brochure in jouw spam box terecht komt)

Ja, ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy verklaring

Gerelateerde HF-updates

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!