Page 1Page 1Fill 1Group 4Page 1Page 1Group 2Fill 1Fill 1Fill 1Page 1Page 1Page 1 instagram_icon

Het succesverhaal van franchisenemer Stefan Ossel - Thrill Grill franchise

‘’Franchise is een goede en makkelijke manier om de weg naar je eigen onderneming te volgen.’’ Stefan Ossel, 29 jaren jong, is vanaf het begin al werkzaam bij Thrill Grill als bedrijfsleider en is inmiddels doorgegroeid tot de huidige franchisenemer van de Thrill Grill vestiging in Haarlem.

Het verhaal van Stefan Ossel, franchisenemer van Thrill Grill Haarlem

Van bedrijfsleider naar franchisenemer

Stefan is de enthousiaste eigenaar van de mooie Thrill Grill vestiging in Haarlem, die in korte tijd is opgebloeid tot een goed lopende zaak met groeiende omzet en een steady team. Stefan wil innoveren en zichzelf blijven ontwikkelen. ‘’Toen ik op de Hotelschool zat, leek het mij altijd al interessant om een eigen restaurant te hebben. Het ondernemerschap zat altijd wel in me. Toen ik na de Hotelschool Psychologie ging studeren, was mijn droom een beetje vervaagd. Gelukkig kwam dit op mijn pad, iets waar ik vroeger dus ook al over nadacht.’’, zegt Stefan.

In het begin had hij veel verschillende ideeën en dingen die hij wilde aanpakken. ‘’Ik had het hele alfabet voor ogen. Ik wilde a t/m z allemaal in één keer aanpakken en het liefst moest het allemaal nog gister uitgevoerd zijn.’’ zegt Stefan lachend. Gelukkig was de ondersteuning vanuit Thrill Grill goed en kon hij met al zijn vragen overal en altijd terecht. ‘’Samen met de franchisegever hebben we op een goede en rustige manier al mijn ideeën besproken en uitgevoerd.’’

Het concept Thrill Grill franchise

Bij Thrill Grill wordt door velen gedacht aan een sterrenrestaurant. Zeker omdat het concept ontwikkeld is door Robert Kranenborg. Volgens Stefan wil Thrill Grill zichzelf profileren als een grill restaurant met mooie kwalitatief goede producten. “Thrill Grill is een mooi burger concept dat laagdrempelig is. Thrill Grill is een restaurant concept, waar iedereen binnen kan stappen: jong, oud, studenten, gezinnen, en of je nou veel of juist niet veel te besteden hebt, iedereen is welkom.”
Naast dat Thrill Grill een onwijs tof concept is, biedt Thrill Grill ook veel begeleiding aan haar franchisenemers. Er wordt vaak gedacht dat je als franchisenemer weinig vrijheid hebt in het maken van keuzes binnen een vestiging. Dat is bij Thrill Grill zeker niet aan de orde. Stefan heeft namelijk in zijn tijd als franchisenemer al veel leuke evenementen kunnen organiseren. Denk bijvoorbeeld aan ‘TG by Night’; een cocktailavond met DJ. Of een ’High Beer’; een proeverijtje van miniburgers met bijpassende speciaalbieren. Of de toekomstige Winter BBQ, die plaatsvindt met de Haarlemse Kerstmarkt in december. Vrijheid is er dus zeker. Hierdoor kunnen er dingen gedaan worden, die ervoor zorgen dat er meer omzet gegenereerd wordt en dat kan dan geheel op je eigen manier!

De toekomst van Thrill Grill Haarlem franchise

Stefan ziet de toekomst erg rooskleurig tegemoet. Hij wil zichzelf blijven ontwikkelen en steeds beter worden in de dingen die hij doet. Volgens Stefan ben je nooit uitgeleerd. Hij vindt het leuk om te blijven innoveren, nadenken over hoe je je zaak een opfrisbeurt geeft en nieuwe ideeën te bedenken met je personeel en leveranciers. ‘’Thrill Grill voelt echt als mijn kindje en daar zorg ik uiteraard goed voor.’’, zegt hij.

Het advies dat Stefan geeft aan toekomstige franchisenemers komt voort uit zijn succes: Blijf jezelf controleren, houd je doelstellingen voor ogen en houd je agenda goed bij en stel prioriteiten. Belangrijk is dat je in de gaten houdt wat meer aandacht nodig heeft en waar je even op de rem moet.

Jouw eigen burgerrestaurant

Word franchisenemer van Thrill Grill

Thrill Grill zoekt enthousiaste ondernemers! Is het concept van Thrill Grill helemaal jouw ding en wil jij net als Stefan succesvol een eigen Thrill Grill openen? Vraag dan vrijblijvend het informatiepakket aan door hieronder jouw gegevens achter te laten.

Is het hebben van een eigen burgerrestaurant iets voor jou?

Laat dan jouw gegevens hieronder achter en ontvang vrijblijvend de franchisebrochure van Thrill Grill. (Let op: het kan zijn dat de brochure in jouw spam terecht komt)

Ja, ik wil de Hallo Franchise nieuwsbrief ontvangen

Ja, ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy verklaring

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!