Page 1Page 1Fill 1Group 4Page 1Page 1Group 2Fill 1Fill 1Fill 1Page 1Page 1Page 1 instagram_icon

Het succesverhaal van franchisenemers Robert en Hilde Roggeveen

Dat ze ooit samen iets wilden beginnen stond altijd al vast, maar aan franchisen hadden Robert en Hilde Roggeveen niet eerder gedacht. Intussen hebben ze een goedlopende GoHealth vestiging in Rijnsburg en loopt alles boven hun verwachtingen.

We wilden anderen helpen
Heel onverwachts is de keuze voor een franchiseformule niet. Hilde en Robert deelden een gemeenschappelijke interesse voor sport en om daar hun brood mee te verdienen, was al lang een grote wens. Door hun interesse in sport, werden ze door een goede bekende gewezen op Go Health en werd contact gelegd om een vestiging te starten en zo is alles gaan lopen. Voorheen was Robert gevangenisbewaker. Hierbij begeleidde hij onder andere de sportactiviteiten. Hilde werkte in een crematorium, voor haar was het sporten vooral een uit de hand gelopen hobby. Beiden zijn echte mensenmensen. Ze willen anderen helpen en staan graag in verbinding met ze.

Wat hen vooral aansprak bij het GoHealth concept is het kleinschalige en persoonlijke. ‘We halen veel voldoening uit het feit dat we de gewone man en vrouw kunnen helpen. Het is een mooi concept, anders dan andere sportscholen en we merken dat klanten hier echt naar op zoek zijn.’

Ondersteuning vanuit franchisegever GoHealth
Hilde en Robert zijn zowel voor als na de opening door de franchisegever goed begeleid en waar nodig bij de hand genomen. Ze hadden zelf nog geen ervaring in ondernemerschap en alles was nieuw. ‘Zonder franchisegever was dit niet gelukt’. Het hielp hen ook erg dat ze al konden meekijken in andere GoHealth Clubs in Vlaardingen en Rotterdam.

De opstartfase vinden franchisenemers Robert en Hilde de lastigste fase die ze hebben meegemaakt. Met name door alles wat ze moesten regelen voor de start. Hierbij hebben ze wel veel hulp van franchisegever gehad, maar dan nog moet je het wel zelf doen en alles was nieuw voor ze. Er kwam veel op ze af maar ze wisten naar welk doel ze naar toe aan het werken waren. Een locatie was snel gevonden, de huur regelen was even lastig, maar ook dat is uiteindelijk wel gelukt.

Na opening is alles meegevallen. Het is hard werken geweest sinds de start maar ze halen er veel voldoening uit. Door steun en vertrouwen vanuit de franchisegever werden ze aangemoedigd en begeleid om voor de opening al klanten te werven. Hierdoor waren er al 20 klanten aangemeld, nog voor ze open waren. Vanuit GoHealth zeiden ze: ‘Als je ergens achter staat dan gaat het wel lukken’, en dat heeft ze geholpen in hun houding richting potentiele klanten. En ook nu nog ondersteunt de franchisegever bij het benaderen van potentiele klanten.

Rooskleurige toekomst voor de franchisenemers
Momenteel loopt de zaak boven verwachting. Hilde en Robert denken dat het zo goed loopt omdat ze er zelf in staan, de klanten heel goed leren kennen en de klant zich nooit een nummertje mag voelen. Ze vinden het belangrijk om iedereen aandacht te geven.

Ze zijn blij met wat ze tot nu toe hebben bereikt. Toen ze startten hadden ze zelf als doel dat ze gelukkig zouden zijn als ze samen konden ondernemen, er een boterham mee kunnen verdienen en mensen helpen naar een gezondere leefstijl. Dit doel hadden ze al snel bereikt en vanaf nu kunnen ze alleen maar verder groeien.

Eigen GoHealth?
Het is een leuk franchiseconcept waarbij je mensen kan helpen. Vanuit de franchisegever helpen ze je met de zaken waar je nog niet veel vanaf weet en ze brengen natuurlijk het concept in. Hou je er van om met mensen te werken en mensen te helpen? Dan is dit de franchiseformule voor jou! Vul de onderstaande formulier in en vraag de gratis franchisebrochure aan.

Ben jij die ambitieuze en energieke ondernemer die GoHealth zoekt?

Sta jij te springen om jouw eigen GoHealth franchise te starten? Vul dan je gegevens in en vraag de franchisebrochure aan!

Ja, ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy verklaring

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!