Page 1Page 1Fill 1Group 4Page 1Page 1Group 2Fill 1Fill 1Fill 1Page 1Page 1Page 1 instagram_icon
Budget Broodjes

Budget Bus trekkingen gaan door ondanks coronacrisis

Budget Broodjes heeft elke maand een nieuwe Budget bus trekking en in deze tijd heeft Budget Broodjes toch een manier gevonden om alles door te laten gaan.

Budget Broodjes formule

De Budget Broodjes franchiseformule blinkt uit in het bieden van verse, luxe en vooral lekkere broodjes voor bedrijven, voor een betaalbare prijs. Waar vroeger iedereen zijn of haar eigen lunch meenam naar kantoor, wordt de lunch tegenwoordig geregeld door het kantoor zelf. Budget Broodjes weet als geen ander op deze trend in te spelen!

Budget bus trekkingen

Op 1 april, nee geen grap, stond weer een trekking van de Budget Bus op de planning. Ondanks dat veel mensen op dit moment thuis aan het werk zijn hebben zij deze trekking toch door laten gaan. De prijswinnaars kunnen dus ondanks de Coronacrisis toch hun prijzen ontvangen. De overheerlijke Oma Bobs partysnack schotel leveren zij namelijk ook zonder problemen later bij de prijswinnaars af als ze weer op kantoor of werkplaats verschijnen. Via deze manier hoopt Budget Broodjes toch nog mensen blij te kunnen maken met de prijzen van de Budget Bus trekkingen.

Word franchisenemer bij Budget Broodjes

Zie jij jezelf wel een eigen Budget Broodjes vestiging openen in de toekomst? Vraag dan vrijblijvend de franchisebrochure aan voor meer informatie.

Is het hebben van een eigen broodjeszaak iets voor jou?

Dan zijn wij op zoek naar jou! Geïnteresseerd? Vul hieronder jouw gegevens in en dan ontvang je een franchisebrochure.

Ja, ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy verklaring

Gerelateerde HF-updates

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!