Page 1Page 1Fill 1Group 4Page 1Page 1Group 2Fill 1Fill 1Fill 1Page 1Page 1Page 1 instagram_icon

In je pyjama naar Doppio Espresso voor een gratis ontbijtje

Ook al ging de klok van zomer- naar wintertijd, dat weerhield tientallen mensen er niet van om op tijd op te staan voor het gratis ontbijt in koffiezaak Doppio Espresso. Op zondagmorgen 27 oktober werd een gratis ontbijt geserveerd aan eenieder die in pyjama aanschoof aan tafel in de zaak in de Arnhemse binnenstad.

Gratis ontbijt bij Doppio Espresso

Eigenaar Walter Jurrius organiseerde de actie ter gelegenheid van het verzetten van de klok al voor de zesde keer. Zoals hij had verwacht, was het weer een groot succes. De pyjamagangers deden zich te goed aan gratis koffie, thee, melk, jus d’orange, fruit en broodjes en croissants met beleg naar keuze.

Doppio Espresso Arnhem

Voor het goede doel

Walter wil er wat reuring mee brengen in de binnenstad. Hij vindt het leuk om na afloop op sociale media rond te kijken en foto's tegen te komen van mensen die zichzelf in de winkelstraat hebben gefotografeerd in pyjama. De meeste komen in pyjama binnen, maar een enkeling kleedt zich om op het toilet.
Het gratis ontbijtje is niet alleen voor de lol. Aan de ontbijters werd gevraagd om het bedrag dat zij het ontbijt waard vonden te doneren aan het goede doel. Dit keer waren dat het Ronald- McDonaldhuis en de Voedselbank in Arnhem.

Jouw eigen Doppio Espresso?

Open jouw eigen koffiezaak

Zie jij het voor je om ook zo een gave actie te organiseren in jouw eigen Doppio Espresso? Pak dan je kans. Doppio Espresso is op zoek naar franchisenemers die enthousiast en ondernemend zijn. Vraag geheel vrijblijvend de franchisebrochure aan en wie weet open jij binnenkort jouw eigen Doppio Espresso vestiging

Wil jij meer weten over de franchiseformule Doppio Espresso?

Laat hieronder jouw gegevens achter en vraag vrijblijvend de franchisebrochure aan.

Ja, ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy verklaring

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!