Page 1Page 1Fill 1Group 4Page 1Page 1Group 2Fill 1Fill 1Fill 1Page 1Page 1Page 1 instagram_icon

Introductie nieuwe franchiseformule: DNA Service Point

De nieuwe franchiseformule DNA Services Point is dé franchiseformule voor de zelfstandige callcenter ondernemers.

Franchisegever DNA Service Point
In 2016 is het DNA Service Point geïntroduceerd. Met meerdere samenwerkingspartners wordt er sterke groei gerealiseerd. Om optimaal in te spelen op de markt, werkt franchisegevers DNA Service Point samen met meerdere energieleveranciers. DNA Service Point werkt samen met alle grotere energieleveranciers, zodat u altijd een energiecontract op maat kan aanbieden voor jouw klanten, zowel een consumentencontract alsmede een zakelijk contract. DNA Service Point heeft een samenwerking met meerdere portals waarmee energiecontracten kunnen worden afgesloten. De franchisenemer heeft de vrijheid om te kiezen van welke portal gebruik gemaakt wordt. DNA Service Point zorgt dat een callcenter bediend wordt met het volledige full service pakket. Het doel is de franchisenemer ontzorgen van alle randzaken.

Om de groei kracht bij te zetten is DNA Service Point op zoek naar enthousiaste franchisenemers. Met een lage investering kunt u starten met 5 tot 10 callcenters agents en verdient je vanaf de eerste maand geld. Als specialist op het gebied van energie, richt je zelf op het geven van passend advies en goede service aan de klant.

Franchisenemer worden?
Heb jij de ambitie om te gaan ondernemen? Wil jij je eigen callcenter in de energiebranche starten? Sluit je dan aan bij deze gloednieuwe franchiseformule! Vraag hieronder vrijblijvend de franchisebrochure van DNA Service Point aan!

Ontdek wat de DNA Service Point franchiseformule voor jou kan betekenen!

Wil jij je eigen callcenter starten? Vul hieronder jouw gegevens in en ontvang de franchisebrochure!

Ja, ik wil de Hallo Franchise nieuwsbrief ontvangen

Ja, ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy verklaring

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!