Page 1Page 1Fill 1Group 4Page 1Page 1Group 2Fill 1Fill 1Fill 1Page 1Page 1Page 1 instagram_icon

Introductie nieuwe formule: GoHealth!

Introductie nieuwe formule: GoHealth!

GoHealth is een algemeen health- en fitnessconcept gebaseerd op de persoonlijke training en begeleiding. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de technologisch zeer geavanceerde Personal Circuit Training oplossingen. De Personal Circuit Training oplossingen bestaat uit een aantal hoogwaardige aan elkaar gekoppelde fitnessapparaten, die zijn verbonden met een CRM systeem waarin persoonlijke instellingen alsook het persoonlijke ontwikkelplan van iedere klant staat.

GoHealth Clubs is in maart 2017 gestart in Vlaardingen. Al snel, in november 2017, volgde een tweede vestiging in Rotterdam. In mei 2018 werd een derde vestiging in franchise, in Rijnsburg geopend. GoHealth verwacht de komende jaren nog verder te groeien, omdat er uit onderzoek en analyse van de omzet blijkt dat klanten enthousiast zijn over de aanpak.

Ben jij die ambitieuze en energieke ondernemer die GoHealth zoekt? Hecht jij waarde aan een gezonde lifestyle en heb jij passie voor bewegen? Vraag dan nu vrijblijvend de franchisebrochure aan!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!