Page 1Page 1Fill 1Group 4Page 1Page 1Group 2Fill 1Fill 1Fill 1Page 1Page 1Page 1 instagram_icon

Introductie nieuwe formule: New Zealand Auckland (NZA)

Introductie nieuwe formule: New Zealand Auckland (NZA)

Mannenmodelabel NZA is een stoere, mannelijke en onderscheidende formule. De focus ligt op de sportieve, stoere en avontuurlijke NZA-man. De ambitie van NZA is om in de komende jaren toe te werken naar nog meer eigenheid in stijl en signatuur. Goede stoffen, goed verwerkt, actuele dessins en als extraatje het accentje, het detail in een shirt of broek dat de aandacht en liefde voor het product zichtbaar maakt. Dat is de identiteit van NZA.

Het is ruim 10 jaar geleden dat Laurens van der Kroft en Eric Schraven mannenmodelabel NZA New Zealand Auckland ontwikkelden en produceerden. De oorsprong van de merknaam is eenvoudig te verklaren: ‘Iedereen heeft prettige associaties met Nieuw-Zeeland’’, vertelt Van Doorn, verkoopdirecteur bij NZA.

New Zealand Auckland-kleding is in meer dan 25 landen verkrijgbaar en in de Benelux, Frankrijk, Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland groeien ze enorm hard.

Wil jij NZA helpen bij deze groei? Ben jij een stoere en ondernemende man die graag zijn eigen modewinkel zou willen beginnen? Klik hier en vraag vrijblijvend de franchisebrochure aan!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!