Page 1Page 1Fill 1Group 4Page 1Page 1Group 2Fill 1Fill 1Fill 1Page 1Page 1Page 1 instagram_icon

Introductie nieuwe franchiseformule De Pizzabakkers

Altijd al gedroomd van ondernemen in de horeca? De franchiseformule De Pizzabakkers serveert de échte Italiaanse pizza in combinatie met kwalitatieve prosecco.

Over de franchiseformule De Pizzabakkers

Ambachtswerk bij franchiseformule De Pizzabakkers

De ambachtelijke pizza’s worden gebakken in Italiaanse houtovens en door het complexe deegbereidingsproces volgens authentiek Romeins concept, is de bodem altijd lekker dun, krokant én vol van smaak.

De pizza’s worden rijkelijk belegd met uitsluitend verse én eerlijke ingrediënten die zorgvuldig gekozen worden. De worsten en hammen komen van familiebedrijven in Italië. Naast de authentieke pizza’s serveert De Pizzabakkers ook frisse salades en huisgemaakte Italiaanse dolce (desserts).

Prosecco
Bubbels worden vaak geassocieerd met luxe, maar in Italië is prosecco een pretentieloos drankje! Bij De Pizzabakkers schenken ze een frizzante en een spumante. Daarnaast maken ze heerlijke prosecco cocktails zoals Spritz Apérol en Hugo. Het bubbeltje maakt de avond feestelijk en de combinatie met pizza gaat heel goed samen!

De combinatie van houtovenpizza en de proseccobar is uniek in Nederland. De pizza’s kunnen mee naar huis worden genomen of ter plekke gegeten worden in de bakkerij of buiten op het terras.

De Pizzabakkers franchise

De Pizzabakkers is enorm gegroeid!

Waar het begon met een aantal vestigingen in Amsterdam, hebben zij nu ook vestingen in onder andere Utrecht, Rotterdam en Zwolle. De Pizzabakkers heeft een grote ambitie en wil nog meer vestigingen door heel Nederland!

Franchise ondersteuning vanuit De Pizzabakkers

Afhankelijk van jouw ervaring en kennis, wordt je in het voortraject 12 weken lang ‘gekneed’ door De Pizzabakkers. In verschillende modules ga je veel leren over zowel het ondernemen enerzijds, anderzijds zal je getraind worden in de operationele skills: keuken (pizza’s maken) alswel in de bediening (gastvrijheid, serveren, tafelplanning etc.).

Word jij onderdeel van dit succes?
Ben je helemaal weg van het restaurant, de pizza’s, de sfeer en wil je een eigen vestiging van De Pizzabakkers opzetten? Vraag dan vrijblijvend de franchisebrochure aan door hieronder jouw gegevens achter te laten.

Download hier vrijblijvend de franchisebrochure

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!