Page 1Page 1Fill 1Group 4Page 1Page 1Group 2Fill 1Fill 1Fill 1Page 1Page 1Page 1 instagram_icon

Introductie nieuwe franchiseformule: DiGusti

DiGusti is het resultaat van een uit de hand gelopen hobby van oprichter Ingmar Berkhout. Hij wilde zijn passie voor de eerlijke Italiaanse keuken delen met levensgenieters van over de grenzen. In 2010 maakte Nederland voor het eerst kennis met de Italiaanse delicatessen van DiGusti. Ingmar hoopt dat velen met hem gehecht zullen raken aan de lekkerste balsamico, de beste limoncello en vele andere Italiaanse delicatessen.

De beste en lekkerste Italiaanse delicatessen. Dat is waar het bij DiGusti allemaal om draait. DiGusti selecteert en importeert hun producten rechtstreeks vanuit Italië en levert voornamelijk aan hotels, delicatessenwinkels en groothandels. Alle producten zijn vrij van kunstmatige toevoegingen en grotendeels van biologische herkomst. Van verrukkelijke antipasti, pastasauzen, tapenades, eerlijke olijfolie en bijzondere Limoncello likeur; je zou het eigenlijk allemaal een keer geproefd moeten hebben. Stuk voor stuk van de hoogste kwaliteit, traditioneel en met liefde bereid. En dat proef je gegarandeerd!

Als franchisenemer ben je zelfstandig ondernemer, maar profiteer je tegelijkertijd van alle voordelen van de formule en de ondersteuning van DiGusti als franchisegever. Digusti stelt jou in staat om het maximale uit jezelf én uit jouw eigen onderneming te halen. DiGusti biedt haar franchisenemers ondersteuning op diverse gebieden, zodat jij je kunt bezighouden met dat waar jij goed in bent. Bij de start van jouw DiGusti onderneming biedt DiGusti een gedegen inwerkprogramma en een intensieve training aan.

Tijdens de training leer je alles over het assortiment en de organisatie. Zo kan je gelijk goed voorbereid op pad. Daarnaast krijg je voor, tijdens en na de opening doorlopend persoonlijke en professionele ondersteuning vanuit het hoofdkantoor. Natuurlijk profiteer je onder andere van inkoopvoordeel, verkoop- en administratieve ondersteuning en gezamenlijke knowhow.

Ben jij een enthousiaste en actieve ondernemer? En ben je geïnteresseerd in de mogelijkheden voor jouw eigen DiGusti onderneming? Vul dan je gegevens hieronder in en ontvang vrijblijvend de franchisebrochure.

Ben jij de enthousiaste en actieve ondernemer die DiGusti zoekt?

Vraag nu vrijblijvend het informatiepakket aan!

Ja, ik wil de Hallo Franchise nieuwsbrief ontvangen

Ja, ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy verklaring

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!