Page 1Page 1Fill 1Group 4Page 1Page 1Group 2Fill 1Fill 1Fill 1Page 1Page 1Page 1 instagram_icon

Introductie nieuwe franchiseformule: Jack’s Rippies

Hoge kwaliteit, verse maaltijden met dagverse producten en unieke recepten voor thuis of op werk!

Het bezorgrestaurant gelooft in vers en ambacht en levert hoge kwaliteit, verse maaltijden voor een scherpe prijs. Dagelijks worden alle dagverse producten zelf bereid met unieke recepten voor thuis en op werk.

Jack’s Rippies staat bekend om de bekende spareribs genaamd ‘rippies’. De rippies worden op eigen receptuur gemaakt. De rippies worden gekookt in een geheime marinade. Vervolgens kan er gekozen worden uit 10 verschillende smaken voor de topping. Ook zijn de rippies als basis te bestellen om zelf op de BBQ af te grillen.

Jack’s Rippies biedt goede prijs-kwaliteitverhouding en is in vergelijking met soortgelijke franchise concepten goedkoper. Daarnaast heeft Jack’s Rippies service en sfeer hoog in het vaandel staan.

Het afgelopen jaar heeft Jack’s Rippies het assortiment verder ontwikkeld en kunnen klanten naast de bekende rippies nu ook terecht voor de lekkerste hamburgers, kipsaté, prime steak, halve kip, schnitzel, zalm, gamba’s, maaltijdsalades of een vegaburger!

Om de smaak en de versheid te kunnen garanderen worden uitsluitend verse ingrediënten gebruikt. De kwaliteit wordt gewaarborgd door centrale inkoop via vaste leverancier. Jack’s Rippies maakt gebruik van halal kip en rund.

Als franchisenemer van een eigen vestiging betekent dit dat je, direct vanaf de start van jouw onderneming, van onze merkbekendheid en imago geniet. Jack’s Rippies heeft duidelijke richtlijnen over leveranciers, huisstijl, uitstraling, gerechtenpresentatie en prijzen. Door de ondersteuning vanuit de organisatie kan de franchisenemer zich zo veel mogelijk focussen op de operationele activiteiten. Op deze manier heb je alle ruimte om van jouw vestiging een succes te maken!

Wil jij je eigen Jack's Rippies starten? Vraag hieronder vrijblijvende de franchisebrochure aan!

Zit jij vol ondernemersambitie en wil jouw eigen Jack’s Rippies starten? Vraag hier de franchisebrochure aan.

Vul hieronder jouw gegevens in, ontvang de uitgebreide franchisebrochure en ontdek wat Jack’s Rippies voor jou kan betekenen!

Ja, ik wil de Hallo Franchise nieuwsbrief ontvangen

Ja, ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy verklaring

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!