Page 1Page 1Fill 1Group 4Page 1Page 1Group 2Fill 1Fill 1Fill 1Page 1Page 1Page 1 instagram_icon

Introductie nieuwe franchiseformule Mangotree Verzekeringen

Mangotree Verzekeringen is een franchiseformule met een nieuw en uniek verzekeringsconcept. Als franchisenemer bij Mangotree Verzekeringen bouw je je eigen verzekeringskantoor met stabiele en gezonde financiële mogelijkheden.

Franchise bij Mangotree Verzekeringen

Mangotree Verzekeringen biedt verzekeringen aan voor zowel de particuliere als de zakelijke markt en geeft als tussenpersoon adviezen op basis van de wensen en persoonlijke situaties van hun klanten. Bij de verzekeringskantoren van Mangotree Verzekeringen staat de digitale wereld centraal. In combinatie met persoonlijk contact, grijpt Mangotree Verzekeringen de marktkansen door het neerzetten van een netwerk van verzekeringstussenpersonen, geleid door dynamische ondernemers. Mangotree Verzekeringen groeit hard en wil zich middels franchise uitbreiden in diverse steden van Nederland.

Mangotree Verzekeringen

Ondernemen met Mangotree Verzekeringen

Mangotree Verzekeringen werkt samen met een van de grootste verzekeringsbedrijven in Canada en doet daarnaast zaken met grote verzekeringspartners die jarenlange verzekeringservaring hebben. Als Mangotree adviseur heb je geen voorkeur voor een verzekeraar, omdat je de verzekeraar adviseert, die de klant de beste prijs/kwaliteit biedt. Bij Mangotree Verzekeringen wordt de dienstverlening continue gemeten om zo in de top 3 te horen in de verzekeringsadviesmarkt.

Mangotree Verzekeringen Franchise

Ondersteuning vanuit Mangotree Verzekeringen

Als franchisenemer van Mangotree Verzekeringen sta je er niet alleen voor. Je leert van reeds aangesloten ondernemers en een ervaren team dat je begeleidt, traint en ondersteunt in marketing, sales en verzekeringsproducten. Mangotree Verzekeringen zorgt voor een sterk merk, een website en veelzijdig promotiemateriaal, zodat klanten jou makkelijk kunnen vinden. Daarnaast helpt Mangotree Verzekeringen jou succesvol te worden in het verkopen en zorgen ze dat je verzekeringsproducten krijgt om te verkopen. Daarnaast heb jij, of behaal je als Mangotree Verzekeringen franchisenemer de nodige diploma’s (WFT) en onderneem, adviseer, bezoek en onderhoud jij jouw klanten. Natuurlijk laat je daarbij haar portefeuille groeien met het persoonlijke concept van Mangotree Verzekeringen als leidraad.

Jouw eigen Mangotree Verzekeringen verzekeringskantoor?

Heb jij ervaring in verzekeringen, ‘feel’ in digitale marketing en wil jij jouw eigen verzekeringskantoor opbouwen met stabiele en gezonde financiële mogelijkheden? Vraag vrijblijvend de franchisebrochure van Mangotree Verzekeringen aan en krijg onder andere meer inzicht in de investeringen & feestructuur.

Heb jij interesse om je eigen verzekeringskantoor te openen onder de formule Mangotree Verzekeringen?

Laat hieronder jouw gegevens achter, vraag vrijblijvend de franchisebrochure aan en krijg inzake in onder andere de investeringen & feestructuur. (Let op: het kan zijn dat de brochure in jouw spambox terecht komt)

Ja, ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy verklaring

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!