Page 1Page 1Fill 1Group 4Page 1Page 1Group 2Fill 1Fill 1Fill 1Page 1Page 1Page 1 instagram_icon

Introductie nieuwe franchiseformule: ZEKER

ZEKER is een Detacherings- en Werving & Selectie bureau gespecialiseerd in het detacheren van hoger opgeleide professionals.

Over ZEKER

ZEKER is in staat om voor iedereen op het gebied van personele vraagstukken een goede oplossing te vinden. Gezien de krappe arbeidsmarkt is het voor opdrachtgevers vaak lastig om de juiste professionals te vinden. ZEKER is sterk in het recruiten van de juiste professional en bemiddeld deze door middel van werving & selectie en detachering.

Met hun kennis van de markt en een groot netwerk van ervaren professionals, adviseert ZEKER haar opdrachtgevers graag bij elk HR-vraagstuk. Door de persoonlijke aanpak kent ZEKER de wensen van hun opdrachtgevers en de competenties van hun professionals. Door deze samen te brengen verzorgt ZEKER de perfecte match.

ZEKER schakelt snel en is in staat om de juiste match te vinden voor hun opdrachtgevers. Tevens zijn zij op HR-vlak een totaalaanbieder en kunnen ze bij elk personeelsvraagstuk ondersteunen.

Franchise ondersteuning vanuit ZEKER

ZEKER biedt ondernemers een onderscheidende en volledig uitgewerkte formule en ondersteuning in alle facetten van het zelfstandig ondernemerschap. ZEKER deelt graag haar visie, kennis en ervaring ten aanzien van haar diensten, de processen binnen het bedrijf, de formule en de organisatie.

ZEKER traint, begeleid en coacht haar franchisenemers bij de opstartfase van de ZEKER vestiging. Daarnaast biedt ZEKER ondersteuning bij onder andere het doorontwikkelen en verbeteren van de totale formule. Ook op financieel gebied biedt ZEKER ondersteuning.

Met de formule van ZEKER als basis, bouwt de franchisenemer verder aan zijn of haar eigen succes. Gezamenlijk is het streven een gezonde groei van de organisatie waarbij hechte samenwerking, een sterke formule, goede vestigingspunten en een gezond ondernemersinkomen de uitgangspunten zijn.

Geïnteresseerd?

Heb jij een grote dosis energie, de wil om te leren, te presteren en spreekt de franchiseformule van ZEKER jou aan? Vraag dan vrijblijvend de franchisebrochure aan door hieronder jouw gegevens achter te laten.

Ben jij de energieke detacheerder die ZEKER zoekt? En wil jij het verschil maken voor opdrachtgevers en professionals?

Laat dan je gegevens hieronder achter en ontvang vrijblijvend de franchisebrochure.

Ja, ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy verklaring

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!