Page 1Page 1Fill 1Group 4Page 1Page 1Group 2Fill 1Fill 1Fill 1Page 1Page 1Page 1 instagram_icon

Italiaans genieten in Nieuwegein met Doppio Espresso

Nieuwe Doppio Espresso geopend in Nieuwegein

Opening derde Doppio Espresso in Nieuwegein

Voor onderneemster Leonie van Putten is dit al haar derde Doppio Espresso vestiging

Begin september heeft espressobarketen Doppio Espresso haar nieuwste vestiging geopend in Nieuwegein! De vestiging is gevestigd in City Plaza, hét winkelcentrum van Nieuwegein waar meer dan 150 winkels en horecazaken onder één dak zitten. Onderneemster Leonie van Putten wordt eigenares van inmiddels haar derde Doppio Espresso, zij is namelijk ook eigenaresse van Doppio The Wall en Leidsche Rijn Centrum. Leonie en haar team hebben elke dag als doel mensen blij te maken en met een goed gevoel huiswaarts te laten gaan.

Een knus huiskamergevoel bij Doppio Espresso

Genieten met een heerlijke kop koffie bij Doppio

Bij Doppio Espresso kun je binnen stappen om bij te kletsen onder het genot van iets lekkers van de kaart en natuurlijk een goede kop koffie. Door het Italiaanse huiskamergevoel kun je in deze vestiging heerlijk tot rust komen na bijvoorbeeld een lange dag shoppen in City Plaza. Ook beschikt deze nieuwe Doppio Espresso over voldoende werkplekken en gratis Wi-Fi, waardoor Doppio Espresso niet alleen inspeelt op winkelend publiek, maar ook op de zakelijke markt.

Smullen van de kaart van Doppio Espresso

Ontdek de nieuwe vestiging van Doppio Espresso zelf!

Elke werkdag staat Doppio Espresso klaar met een heerlijk ontbijtje bestaande uit croissants met jam of kaas, yoghurt met muesli, vers geperste jus d’orange en heerlijke koffie. Je kunt de ontbijtjes ook snel (to-go) meenemen onderweg naar je werk, college of lekker naar huis voor een ontbijt op bed. De nieuwe vestiging in Nieuwegein van Doppio Espresso heeft natuurlijk ook een uitgebreide lunchkaart met onder andere verschillende belegde broodjes, grilled sandwiches en salades. Voor de zoetekauw is bij Doppio Espresso ook genoeg aanbod, de gebaksvitrine wordt dagelijks gevuld met een wisselend assortiment aan taarten.

Kortom, de nieuwe vestiging van Doppio Espresso in Nieuwegein is een werkplek, ontmoetingsplek, vergaderplek en relaxplek in één. Kom langs en ontdek het zelf!

Eigen Doppio Espresso openen

Wil jij nou net als Leonie een eigen Doppio Espresso bij jou in de buurt openen? Dat kan! Doppio Espresso wil haar vestigingen uitbreiden in onder andere Den Bosch, Veenendaal, Hilversum en Emmen. Vraag vrijblijvend de franchisebrochure aan voor meer informatie.

Open je eigen Doppio Espresso

Laat hieronder jouw gegevens achter en ontvang vrijblijvend de franchisebrochure. (Let op: het kan zijn dat de brochure in jouw spam box terecht komt.)

Ja, ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy verklaring

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!