Page 1Page 1Fill 1Group 4Page 1Page 1Group 2Fill 1Fill 1Fill 1Page 1Page 1Page 1 instagram_icon

Jack’s Rippies introduceert bezorgapp

Op 19 juli 2019 heeft Jack’s Rippies hun eerste smartphone app gelanceerd. Deze app heeft als doel het vergemakkelijken van de bezorging en bestelling bij het spareribs restaurant.

Jack's Rippies app

Gemakkelijk online bestellen bij Jack's Rippies

Bij het openen van de applicatie wordt de gebruiker begroet door een scherm waar een postcode kan worden ingevuld. Hiermee kan worden gecontroleerd of Jack’s Rippies in de desbetreffende regio bezorgt. Voorstanders van afhalen kunnen dit in deze app net zo makkelijk doen als in elk andere bezorgapp: Via je telefoon kun je producten aanslaan, je bestelling overzien en digitaal de betaling afhandelen.

Meer en meer mensen stappen over naar het digitaal bestellen en laten bezorgen van gerechten. Het succes van een bezorgapp is al eerder door grote namen als Thuisbezorgd en UberEats aangetoond, en Jack’s Rippies profiteert hier slim van (zeker sinds grote bezorgdiensten zoals Thuisbezorgd een groter percentage van de inkomsten zijn gaan vragen voor hun bezorgdiensten).

Jack's Rippies franchise

Jack’s Rippies staat bekend om de bekende spareribs genaamd ‘rippies’. De rippies worden op eigen receptuur gemaakt. De rippies worden gekookt in een geheime marinade. Vervolgens kan er gekozen worden uit 10 verschillende smaken voor de topping. Ook zijn de rippies als basis te bestellen om zelf op de BBQ af te grillen.

Wil jij een eigen Jack’s Rippies openen en daarbij ondersteund worden door een succesvolle formule met onder andere diverse marketingactiviteiten? Vraag hieronder vrijblijvend de franchisebrochure aan.

Ben jij geïnteresseerd in het openen van jouw eigen Jack's Rippies vestiging?

Laat hieronder jouw gegevens achter en ontvang vrijblijvend de franchisebrochure. (Let op: het kan zijn dat de brochure in jouw spam box terecht komt)

Ja, ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy verklaring

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!