Page 1Page 1Fill 1Group 4Page 1Page 1Group 2Fill 1Fill 1Fill 1Page 1Page 1Page 1 instagram_icon

Jongste Bagels & Beans franchisenemers

Koen van Bijsterveldt en Yanouk Bouter zijn nu al bijna drie maanden geleden gestart met hun franchisevestiging in Bergen op Zoom. Naast alle bekende verleidingen op de kaart serveren ze hier een speciale bagel die je nergens anders in Nederland kunt krijgen.

Het is de stad van de drie A’s: aardbeien, asperges en ansjovis. Daarom krijgt Bergen op Zoom verschillende keren per jaar een bagel met als thema een van de drie A’s. Te beginnen met een bagel met tonijnsalade, ansjovis en kappertjes. Exclusief, dus nergens anders in Nederland verkrijgbaar. De nieuwe Bagels & Beans in Bergen op Zoom wordt gerund door Koen (21) en Yanouk (22). Zij zijn de jongste en op een na jongste bagelbazen ooit.

Bagels en Beans is op zoek naar franchisenemers in de regio’s: Apeldoorn, Gouda, Leiden, Nijmegen, Rotterdam, Woerden en Zutphen

Grijp jij deze unieke kans? Vraag hieronder vrijblijven de franchisebrochure aan.

Is het hebben van jouw eigen koffieformule jouw ambitie? Kan jij je volledig aansluiten bij het gedachtegoed van Bagels & Beans?

Vul je gegevens hieronder in en ontvang de gratis franchisebrochure!

Ja, ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy verklaring

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!