Page 1Page 1Fill 1Group 4Page 1Page 1Group 2Fill 1Fill 1Fill 1Page 1Page 1Page 1 instagram_icon
Livera

Livera hoofdpartner van Hoofdklasse Hockey Dames

Wist je dat Livera de trotse naamgevend sponsor is van de Livera Hoofdklasse Hockey Dames?

Livera – speciaalzaak op het gebied van lingerie-, nacht- en badmode

Livera is trotse naamgevende sponsor van de Livera Hoofdklasse Hockey Dames.

Bijna een jaar geleden heeft Livera zich voor drie seizoenen aan de Hoofdklasse Hockey Dames verbonden. Tevens is Livera Official Supplier geworden van de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond. De Hoofdklasse Hockey Dames is de hoogste hockeycompetitie voor dames in Nederland. ''Voor het eerst in de geschiedenis van de Hoofdklasse Hockey Dames krijgt deze competitie een naamgevend partner. Dit onderstreept de aantrekkingskracht en toenemende waarde van het dames tophockey'', aldus Madeleine Buise, voorzitter van de Hockey Hoofdklasse CV.

Livera en hockey

De totstandkoming van de samenwerking tussen Livera en Hoofdklasse Hockey Dames

Meer dan 60% van de hockeyers is vrouw, waardoor Livera door deze samenwerking de mogelijkheid krijgt om met hen in contact te komen. Daarnaast komen de kernwaarden van Livera, ‘kracht’ en ‘schoonheid van de vrouw’, in belangrijke mate overeen met die van de hockeysport.
Livera gaat samen met de Hoofdklasse Hockey Dames ´Clubhouse stories´ maken, waarbij ze meiden en vrouwen die spelen in de Livera Hoofdklasse Hockey Dames laten vertellen over hun dagelijks leven. Wat ze doen naast hockey en hoe ze het combineren met werk en studie.

Livera franchise?

Jouw eigen Livera vestiging openen?

Trekt de boodschap van Livera jou en ben je ondernemend ingesteld? Dan is de franchiseformule van Livera wellicht iets voor jou! Livera zoekt namelijk franchisenemers in diverse regio’s. Interesse? Vraag dan vrijblijvend de franchisebrochure aan voor meer informatie.

Open een eigen Livera vestiging

Laat hieronder jouw gegevens achter en ontvang vrijblijvend de franchisebrochure. (Let op: het kan zijn dat de brochure in jouw spam box terecht komt)

Ja, ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy verklaring

Gerelateerde HF-updates

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!