Page 1Page 1Fill 1Group 4Page 1Page 1Group 2Fill 1Fill 1Fill 1Page 1Page 1Page 1 instagram_icon
Livera

Livera opent haar deuren in Kampen

AMERSFOORT – 19 april 2019
Livera opent op 19 april 2019 een nieuwe winkel in het hart van Kampen! En in Zutphen heeft een relocatie van Livera plaatsgevonden. Met deze nieuwe winkels laat Livera nog meer vrouwen kennis maken met Livera en haar prachtige lingerie, bad- en nachtmode.

“In Kampen is de nieuwe winkel geopend in een prachtig monumentaal pand in het hart van Kampen. Het nieuwste winkelconcept van Livera is ook hier doorgevoerd. Met dit nieuwe winkelconcept willen we vooral een heel breed publiek aantrekken. Vrouwen van alle leeftijden, met verschillende maten en wensen”, aldus Ruud Jacobse, sinds 2012 directeur van Livera. “We weten dat niet alle vrouwen het fijn vinden om lingerie te passen, maar het is heel belangrijk dat een vrouw haar maten laat opmeten. In onze nieuwe winkels heten we alle vrouwen welkom, zorgen we dat zij zich op hun gemak voelen en zoeken onze gepassioneerde winkelmedewerksters mee naar het juiste merk, maat en pasvorm”.

Locatie Kampen

De nieuwe winkel in Kampen is de 2de winkel van onderneemster Renate Zoetebier. Renate Zoetebier is al 25 jaar een trotse Livera vrouw. Ze is 3 jaar geleden, na jarenlange ervaring bij Livera Emmeloord, gestart met de winkel in Dronten. Renate is geboren en getogen in Kampen, dus een winkel in Kampen is altijd een droom van haar geweest. “Ik ben heel blij dat ik nu ook een nieuwe winkel in Kampen heb geopend, waar ik samen met het nieuwe team klaar sta om onze klanten te voorzien van het juiste advies. Het team in de winkel in Kampen bestaat uit Priscilla met jarenlange Livera ervaring en wordt aangevuld met 2 nieuwkomers”, aldus Renate Zoetebier. “Het succes van Livera? Wij hebben verreweg de beste collectie lingerie-, bad- en nacht/loungemode en nergens anders krijg je zo’n goed advies als bij ons”, volgens Zoetbier. En wat haar favoriete BH is? Dat is eigenlijk alles van het merk Chantelle.

Relocatie Zutphen

In Zutphen is de Livera verhuisd naar een centraal punt in het centrum. Ook hier is het nieuwste winkelconcept doorgevoerd. De nieuwe A1 locatie is een perfecte locatie om de traffic naar de winkel te verhogen.

Heeft u altijd al willen ondernemen in de retail? Sluit u aan bij het succes van Livera en word franchisenemer!

Vul hieronder uw gegevens in en ontvang uw gratis franchisebrochure! Wij vertellen u graag wat franchiseformule Livera voor u kan betekenen!

Ja, ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy verklaring

Gerelateerde HF-updates

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!