Page 1Page 1Fill 1Group 4Page 1Page 1Group 2Fill 1Fill 1Fill 1Page 1Page 1Page 1 instagram_icon
Livera Franchise

Livera opent nieuwe winkel in Hoog Catharijne Utrecht

AMERSFOORT – Livera opent in maart 2019 een winkel in de vernieuwde winkelpromenade in de Zuidpassage van Hoog Catharijne. Met een nieuw winkelconcept komt Livera een stap dichterbij om nog meer vrouwen kennis te laten maken met Livera en haar prachtige lingerie, bad- en nachtmode.

“Met dit nieuwe winkelconcept willen we vooral een heel breed publiek aantrekken. Vrouwen van alle leeftijden, met verschillende maten en wensen”, aldus Ruud Jacobse, sinds 2012 directeur van Livera. “We weten dat niet alle vrouwen het fijn vinden om lingerie te passen, maar het is heel belangrijk dat een vrouw haar maten laat opmeten. In onze nieuwe winkel heten we alle vrouwen welkom, zorgen we dat zij zich op hun gemak voelen en zoeken onze medewerkers mee naar het juiste merk, maat en pasvorm”.

Vernieuwde collectie

Livera, sinds 2014 onderdeel van het Franse familiebedrijf Chantelle Lingerie (CL), verkoopt een comfortabele en moderne collectie lingerie, bad- en nachtmode. Het afgelopen jaar is hard gewerkt aan de nieuwe collectie die vanaf maart 2019 in de nieuwe winkel te koop is. Een diversiteit aan maten, fijne stoffen en kleuren. Naast het eigen merk Livera, verkoopt de lingerieketen ook de merken Chantelle, Passionata, Femilet en andere mooie merken. Zo is er voor iedere vrouw dus iets te vinden.

Hoog Catharijne

De keuze voor Hoog Catharijne is logisch aldus Jacobse. “Wij zijn er voor alle vrouwen die het belangrijk vinden mooie en comfortabele lingerie te dragen, en we bereiken hen nog niet allemaal. Hoog Catharijne trekt enorm veel bezoekers die met deze nieuwe winkel allemaal met ons merk worden geconfronteerd. Daarnaast zijn wij als organisatie aan het groeien, worden we steeds professioneler. Wij zijn vooral heel lokaal aanwezig en met de groei die we de afgelopen jaren hebben doorgemaakt zijn we toe aan de volgende stap, en dat is een winkel in het centrum van een grote stad. Hoog Catharijne is een kroonjuweel. De winkels die zich al in de Noordpassage bevinden zijn prachtig. Het is een lokatie waar je als retailer wilt zijn en we zijn dan ook trots dat we hier een prachtige winkel kunnen openen”.

Groei

Het afgelopen jaar is gewerkt aan een nieuwe strategie. “Wij vinden het belangrijk om voor vrouwen te zorgen, dat ze zich welkom voelen en zichzelf kunnen zijn in onze winkels, maar ook dat vrouwen goed in hun vel zitten en een goede balans hebben tussen werk en privé. We zijn er voor de ‘real women’ die midden in het leven staat, die weet wat ze wil. Daar is onze collectie ook voor gemaakt, modern en comfortabel, met prachtige stoffen en mooie kleuren. Dat willen we heel graag vertellen”.

Jubileum

Het is extra feestelijk dat Livera juist in maart 2019 een winkel opent in Hoog Catharijne. Dat is namelijk ook het startpunt voor het vieren van het 50-jarig bestaan in Nederland. Met zoveel jaren ervaring in de winkels weten de medewerkers exact hoe zij de vrouwen kunnen helpen in hun zoektocht naar de juiste BH of bikini.

Wil jij je aansluiten bij deze succesvolle en baanbrekende franchiseformule? Heb jij affiniteit met of een passie voor lingerie en mode? Klik dan hier en vraag vrijblijvend de Livera franchisebrochure aan!

Gerelateerde HF-updates

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!