Page 1Page 1Fill 1Group 4Page 1Page 1Group 2Fill 1Fill 1Fill 1Page 1Page 1Page 1 instagram_icon
Livera Franchise

Livera start nieuwe campagne

Livera start morgen met de nieuwe TV campagne. Ook in deze campagne laat Livera zien dat zij de enige bodyfashion speciaalzaak is, waar álle vrouwen de juiste lingerie kunnen vinden. Ongeacht leeftijd, maat en wensen.

Met de eerste campagne van dit jaar, Reveal Beauty, in maart, liet Livera zien dat ze het belangrijk vindt dat vrouwen zichzelf onthullen; dat ze blij mogen zijn met zichzelf, trots zijn op wie ze zijn en hoe ze eruit zien. Zonder dat dit beeld wordt bepaald door sociale media.

Voor deze campagne die gedurende 2 weken op TV te zien is, geldt de actie 2de BH 50% korting.

Over Livera
Livera is een echt merk voor echte vrouwen. Voor alle leeftijden, met verschillende maten en wensen. Livera staat voor echte schoonheid. Livera vindt dat vrouwen mogen zijn wie ze zijn, zonder zichzelf te bedekken of weg te stoppen. Pas dan krijgt ware schoonheid de kans om te stralen, zowel van binnen, als van buiten. Wat vrouwen soms zien als hun imperfecties of onzekerheden, maakt hen juist bijzonder en uniek. Livera vindt het belangrijk dat vrouwen zichzelf zijn, trots zijn op wie ze zijn en hoe ze eruit zien. Zonder dat dit beeld wordt bepaald door sociale media.

In 1969 werd Livera opgericht en tot op de dag van vandaag is ze een begrip in Nederland. In de 102 winkels staat persoonlijke aandacht hoog in het vaandel. Door de jarenlange expertise van de bodyfashionista’s kennen we onze klanten door en door en kunnen we heel goed adviseren over de juiste maat en pasvorm. En waar je ook naar op zoek bent; een mooie lingerieset, een bikini of fijne homewear, je vindt het bij Livera.

Wil je weten wat jouw franchisekansen zijn voor de franchiseformule Livera? Klik dan hier en vraag vrijblijvend een franchisebrochure aan!

Gerelateerde HF-updates

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!