Page 1Page 1Fill 1Group 4Page 1Page 1Group 2Fill 1Fill 1Fill 1Page 1Page 1Page 1 instagram_icon
Livera

LIVERA VIERT 50-JARIG BESTAAN!

AMERSFOORT – 1 maart 2019

Livera is uniek, en dat is ze al 50 jaar. In 1969 werd Livera opgericht en tot op de dag van vandaag is Livera een begrip in Nederland. Al 50 jaar verwelkomen gepassioneerde medewerksters de klanten in de 100 winkels. Al 50 jaar zorgt Livera dat vrouwen zich er op hun gemak voelen. Door de jarenlange ervaring en kennis weten de winkelmedewerksters hoe ze de klanten het beste kunnen helpen bij het vinden van de juiste lingerie-, bad- of nacht/loungemode.

Jubileum
Maart staat voor Livera in het teken van het 50-jarig jubileum. En dat wordt gevierd, met zowel medewerkers als klanten. Want als Livera iets belangrijk vindt, zijn het haar klanten! Bij Livera zijn alle vrouwen van alle leeftijden, met verschillende maten en wensen welkom. Bij Livera kunnen klanten echt zichzelf zijn en krijgen ze de juiste adviezen.
Speciaal voor het jubileum heeft Livera een schitterende LIMITED gouden collectie ontwikkeld, die bestaat uit zowel lingerie-, bad- als nacht/loungemode. Voor ieder wat wils. Dat Livera 50 jaar bestaat wordt ook gecommuniceerd in de winkels door de gouden winkelaankleding, de etalage en klanten ontvangen daarnaast een leuke gouden cadeautje bij besteding vanaf €50,-.

Over Livera
Livera is er voor vrouwen van alle leeftijden, met verschillende maten en wensen. Wij communiceren vanuit het thema Reveal Beauty. Daarmee zeggen we letterlijk “onthul je schoonheid”. Het is absoluut niet nodig om jezelf te verbergen. Wees trots op wie je bent. Laat jezelf zien!
Persoonlijke aandacht staat bij ons hoog in het vaandel. Ons lichaam verandert en daarmee ook onze BH maat, daarom vinden wij het belangrijk jouw maat op te meten en het juiste advies te geven over niet alleen de maat, maar ook de pasvorm of het merk. En waar je ook naar op zoek bent; een mooie lingerieset, een bikini of fijne pyjama, je vindt het bij Livera.

Zorgen voor vrouwen, zorgen dat jij je thuis voelt in onze winkels, dat is wat wij belangrijk vinden. En dat vrouwen zichzelf mogen zijn, blij zijn met zichzelf, hun ware schoonheid onthullen. Dat is waar Livera voor staat.

Heeft u altijd al willen ondernemen in de retail? Sluit u aan bij het succes van Livera en word franchisenemer!

Vul hieronder uw gegevens in en ontvang uw gratis franchisebrochure! Wij vertellen u graag wat franchiseformule Livera voor u kan betekenen!

Ja, ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy verklaring

Gerelateerde HF-updates

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!