Page 1Page 1Fill 1Group 4Page 1Page 1Group 2Fill 1Fill 1Fill 1Page 1Page 1Page 1 instagram_icon

Livera zoekt franchisenemers in Bergen op Zoom

Livera zoekt franchisenemers in de regio Bergen op Zoom!

Wil jij je eigen fashionstore starten. Ben jij een echte fashionista/lingerista? Grijp dan deze mooi ondernemerskans bij Livera in Bergen op Zoom!

Livera is sinds 2014 onderdeel van het Franse familiebedrijf Chantelle Lingerie. Dit resulteert in interessante marges op de modemerken die Livera aanbiedt. Livera streeft naar de nummer één positie in het middensegment van de bodyfashionmarkt. Met de juiste prijs/kwaliteit verhouding voorziet Livera vrouwen van elegante, uitdagende en verleidelijke lingerie.

Met ruim 100 winkels en een webshop is Livera al bijna 50 jaar een begrip in retail en bodyfashion in Nederland. Livera wordt door vrouwen van alle leeftijden en omvangen gewaardeerd om haar kwaliteit, betrouwbaarheid en expertise. Livera is er voor iedere vrouw, voor elk moment!

Livera biedt een wisselende collectie in lingerie-, nacht- en badmode met als doel vrouwen gelukkig te maken. De collectie van Livera is een perfecte mix van eigen en bekende merken. Het overgrote deel van het assortiment bestaat uit het eigen merk Livera en de internationale merken Chantelle, Passionata en Femilet. Naast haar eigen merken wordt de collectie aangevuld met ondersteunende merken zoals Triumph, Sloggi en Esprit. Op deze wijze zorgt de succesvolle formule met haar moderne en comfortabele collecties ervoor dat iedere vrouw zich zelfverzekerd en mooi voelt!

Grijp jij deze mooie kans? Klik hier en vraag vrijblijvend de franchisebrochure aan!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!