Page 1Page 1Fill 1Group 4Page 1Page 1Group 2Fill 1Fill 1Fill 1Page 1Page 1Page 1 instagram_icon
LUKOIL

LUKOIL opent zeventigste vestiging in Hardinxveld-Giessendam

Op donderdag 5 september opent oliemaatschappij LUKOIL haar zeventigste vestiging. De nieuwe locatie ligt aan de Peulenlaan in Hardinxveld-Giessendam, tussen afrit 25 (Sliedrecht-Oost) en afrit 26 (Hardinxveld-Giessendam) van de snelweg A15. Het bemande station beschikt over een shop en over een wasstraat.

LUKOIL franchise nr. 225

Het nieuwe tankstation, nummer 225 van Lukoil in de Benelux, weerspiegelt volgens het energieconcern de ambitie om te blijven investeren in belangrijke economische regio’s en daarmee diverse soorten brandstoffen tegen lage prijzen aan te bieden. Dit geldt voor zowel particuliere als zakelijke rijders. Er zijn bij het station speciale rijstroken voor vrachtwagens, die voorzien zijn van hogesnelheidspompen.
In de shop kunnen bezoekers onder meer vers belegde broodjes bestellen. Ook pizza behoort tot de mogelijkheden. Er is een Chaqwa-koffiehoek ingericht en er zijn twaalf zitplaatsen gerealiseerd. Ook het wassen van de auto behoort tot de mogelijkheden. In de wasstraat kunnen klanten hun auto laten verwennen door een ‘lavawash met een infinite mousse’.

Over LUKOIL franchise

Lukoil is één van de grootste private en beursgenoteerde energiebedrijven ter wereld en actief in veertig landen op vier continenten. LUKOIL gelooft sterk dat niet alle tankstations hetzelfde zijn en dat de service van een vriendelijke exploitant het verschil kan maken. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag via het onderstaande formulier de franchisebrochure aan.

Wil jij je ondernemingstank graag vullen?

Laat hieronder jouw gegevens achter en ontvang vrijblijvend de franchisebrochure. (Let op: het kan zijn dat de brochure in jouw spam box terecht komt)

Ja, ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy verklaring

Gerelateerde HF-updates

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!